برگزاری جلسه توجیهی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه علمی کاربردی
جلسه توجیهی صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، روز یکشنبه با حضور دکتر جعفری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان یزدو روسای مراکز علمی کاربردی استان برگزار شد.
در این نشست که با میزبانی معاونت پژوهش و فناوری با حضور مجازی دکتر بیژن معاونی مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری نصیر، در محل دانشگاه علمی کاربردی استان یزد همراه بود، ظرفیتها و خدمات صندوقهای پژوهش و فناوری برای مراکز علمی کاربردی تشریح شد.
دکتر جعفری در ابتدای جلسه با تأکید بر اهمیت توسعه فعالیتهای فناورانه و تجاریسازی ایدهها، اظهار داشت: «مراکز علمی کاربردی باید از فرصتهای حمایتی صندوقهای پژوهش برای رشد و شکوفایی طرحهای نوآورانه بهرهمند شوند.»
در ادامه، دکتر بیژن معاونی با معرفی مأموریتها، ساختار و فرآیندهای حمایتی صندوق نصیر، به تشریح انواع تسهیلات و خدمات قابل ارائه به شرکتهای نوپا، هستههای فناور و مراکز علمی کاربردی پرداخت و بر آمادگی صندوق برای همکاری گسترده با مراکز دانشگاهی در استان یزد تأکید کرد.
این جلسه با طرح پرسشها و تبادلنظر میان مدیران مراکز و مسئولان صندوق به پایان رسید.
