جلسه هم اندیشی مدرسان گروه معارف مراکز آموزش علمی کاربردی با مسئول دفتر نهاد رهبری واحد استانی برگزارشد.

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۲:۳۱ کد : ۶۰۹۵۷ اخبار
تعداد بازدید:۱۸۲

به گزارش روابط عمومی ، این جلسه که با خیرمقدم مدرسان به مسئول جدید دفتر  نهاد رهبری دانشگاه جامع علمیک اربردی واحد استان یزد ، حجت الاسلام والمسلمین هادی مهدوی نیا آغاز شد و در ادامه مدرسان  پس از معرفی خود، پیرامون مسائل مختلف گروه معارف  به بحث و تبادل نظر پرداختند.

وحدت رویه مدرسان در نحوه ی برگزاری کلاسها ، برخورد منطقی و  به دور از جانب داری در تخصیص نمره، توجه و اهمیت به جایگاه گروه معارف اسلامی، رعایت نظم و انظباط، و پاسخگو بودن به شبهات آنان، استفاده از شیوه های نوین در تدریس، تهیه کتب مورد نیاز دانشجویان، ترغیب دانشجویان به پژوهش و تحقیق در حوزه های مسائل فرهنگی و دینی و ارتباط بیشتر با دفتر نهاد رهبری از جمله مواردی بود که در این جلسه به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.