پیام تسلیت رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد در پی شهادت دکتر فخری زاده دانشمند هسته ای کشور

۰۸ آذر ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۸ کد : ۵۲۴۳۵ اخبار

پیام تسلیت  دکتر عباسعلی جعفری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد در پی شهادت دکتر فخری زاده دانشمند هسته ای کشور

بسم الله الرحمن الرحیم

وَلَا تَحْسَبَنَّ الَّذِینَ قُتِلُوا فِی سَبِیلِ اللَّهِ أَمْوَاتًا ۚ بَلْ أَحْیَاءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ یُرْزَقُونَ - آل عمران: 169.

شهادت; رستگاری بزرگ و زندگی جاویدان و عند ربهم یرزقون است.

بار دیگر تروریست های وابسته به استکبار جهانی در اقدامی ضد بشری، یکی از مدیران و خدمتگزاران عرصه علمی،پژوهشی و دفاعی کشور، دکتر محسن فخری زاده، رییس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع و نیروهای مسلح را ناجوانمردانه به شهادت رساندند.

این شهید والامقام در طول عمر پر برکت خود و در کسوت های مختلف مدیریتی و  علمی و دانشگاهی لحظه ای از تلاش و جهد در جهت اعتلای ایران اسلامی آرام ننشست.

رجاء واثق دارم جوانان و همسنگران ایشان با قوت بیشتر لحظه ای نخواهند گذاشت قطار پیشرفت علمی و توسعه کشور از حرکت باز ایستد و تیر دشمنان را به سنگ خواهند نشاند.

اینجانب ضمن محکوم کردن این اقدام ضد بشری، عروج آسمانی این شهید والامقام را به فرمانده معظم کل قوا، رییس محترم جمهور، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، همکاران خدوم ایشان و خانواده گرانقدر آن شهید عزیز، تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم.از خداوند متعال برای آن شهید عزیز حشر با شهدا و اولیاء الهی و علو درجات و برای بازماندگان  صبر و اجر مسالت دارم.