دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه مهارت محور و شغل محور است

۲۲ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۶ کد : ۵۱۹۶۱ اخبار
دانشگاه علمی کاربردی یک دانشگاه مهارت محور و شغل محور است

به گزارش روابط عمومی دکتر عباسعلی جعفری سرپرست واحد استانی یزد در گزارشی اظهار داشت: در بسیاری از کشورهای توسعه یافته بیش از 50 درصد از دانشجویان مهارتی هستند و اگر بخواهیم به یک کشور توسعه یافته تبدیل شویم باید دانشجو‌ و فارغ التحصیلان مهارتی را افزایش دهیم. دانشگاه علمی کاربردی در راستای اهداف خود یک دانشگاه مهارت محور و شغل محور است و رشته‌های مصوب در این دانشگاه  با توجه به نیاز شغلی و بازار کار هر استان  و هر شهر به تصویب میرسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: افزایش فارغ التحصیلان مهارتی و دانشجویانی که با کار آفرینی زمینه اشتغال خود و چندین نفر دیگر را فراهم کرده اند چشمگیر بوده است و این موضوع یکی از ویژگی های  دانشگاه نسل سوم است .

وی تاکید کرد: کیفی سازی در حوزه مدرسان و ارائه آموزش های مهارتی نیز به بطور ویژه در دستور کار دانشگاه قرار گرفته که بصورت مستقیم منجر به بالا رفتن کیفیت آموزش در دانشگاه علمی کاربردی شده است. واحد استانی یزد نیز در همین راستا اقدامات بسیار موثری را انجام داده است.