مهلت ثبت نام متقاضیان وام شهریه دانشجویی برای نیمسال اول تحصیلی ۹۹-۹۸ تمدید شد

۱۲ آذر ۱۳۹۸ | ۰۷:۵۱ کد : ۴۷۳۴۰ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد، بر اساس بخشنامه معاونت امور دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم تحقیقات و فناوری مهلت ثبت نام متقاضیان وام شهریه دانشجویی برای نیمسال اول تحصیلی ۹۹-۹۸ تا تاریخ ۳۰ آذرماه تمدید شد. با عنایت به اینکه دریافت تسهیلات دانشجویی ۷/۵۰۰/۰۰۰ ریالی منوط به ثبت اولیه درخواست در پورتال دانشجویی سامانه صندوق رفاه دانشجویان می‌باشد، دانشجویان متقاضی وام می‌بایست نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام از طریق این پورتال به آدرس www.swf.ir اقدام لازم را به عمل آورند. یادآوری می شود دانشجویانی که در نیمسال گذشته از وام شهریه بانک قرض الحسنه مهر ایران استفاده نموده‌اند نیازی به مراجعه مجدد به شعب بانک ندارند و صرفاٌ درخواست خود را به مرکز آموزش علمی کاربردی محل تحصیل ارائه نمایند. گفتنی است علاوه بر وام شهریه، دانشجویانی که از طریق ثبت‌نام در سایت عتبات دانشگاهیان، به عتبات مشرف شده‌اند می‌توانند با ارائه مستندات در صورت تأهل مبلغ ۱۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال و در غیر این صورت مبلغ ۱۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال وام دریافت نمایند. لازم به ذکر است به غیر از مسیر ترسیم شده فوق، با ارائه صفحه ممهور به مهر خروج از کشور (پاسپورت) نیز می‌توانند از وام زیارت عتبات به مبلغ ۷/۰۰۰/۰۰۰ ریال استفاده کنند.