دانش آموزانی که می خواهند با مهارت فارغ التحصیل شوند دانشگاه علمی کاربردی را انتخاب کنند

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۷ کد : ۴۵۹۴۰ اخبار

دکتر احمدی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد در مصاحبه با صدا و سیمای مرکز تفت با توجه به سیاست دانشگاه جامع علمی کاربردی در ارائه آموزش های مهارتی و وجود مراکز علمی کاربردی دارای محیط کار به دانش آموختگان دبیرستان‌ها و هنرستان ها  توصیه کرد برای ورود به دانشگاه و فراگیری مهارت لازم در رشته های مورد نیاز بازار کار، مراکز آموزش علمی کاربردی استان را انتخاب کنند .

شایان ذکر است پذیرش بدون آزمون دانشگاه علمی کاربردی در مقطع کاردانی و کارشناسی از تاریخ 28 مرداد ماه شروع شده است. علاقه مندان می توانند از طریق از پایگاه سازمان سنجش نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

( ۱ )