ثبت نام از داوطلبان پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۸ آغاز شد

۰۴ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۸:۰۸ کد : ۴۵۸۶۶ اخبار

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، ثبت نام از داوطلبان پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 98 آغاز شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی این دانشگاه می توانند به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه نمایند.

گفتنی است ثبت نام دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی این دانشگاه از امروز یکشنبه مورخ 98/6/3 آغاز و تا تاریخ 98/6/10 ادامه دارد.

به اطلاع می رساند با تاکید دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی، متقاضیان هنگام ثبت نام، به اشتغال پذیری، تنوع رشته و سطح بندی مراکز این دانشگاه توجه کنند.

ضمناً ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 98 کماکان از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور ادامه دارد.