اعلام فراخوان دعوت به همکاری تدریس دروس معارف اسلامی

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۰:۱۰ کد : ۴۳۷۷۸ اخبار
اعلام فراخوان دعوت به همکاری تدریس دروس معارف اسلامی

فراخوان جذب مدرسان معارف اسلامی متقاضی دریافت کد مدرسی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان یزد، دستورالعمل فراخوان دعوت به همکاری متقاضیان تدریس گروه معارف اسلامی برای اردیبهشت ماه سال  1398 دانشگاه جامع علمی کاربردی به روسا، سرپرستان واحدهای استانی ابلاغ شد.

این دستورالعمل در خصوص نیازسنجی مدرسان دروس گروه معارف، با برنامه­ ریزی و ظرفیت­های در نظر گرفته شده برای هر استان در هر عنوان درس به تفکیک مراکز آموزشی ارسال شده است.

لازم است برنامه­ ریزی و اقدامات از سوی واحدهای استانی، مطابق زمان بندی اعلام شده به منظور برگزاری هر چه بهتر این فراخوان به ­عمل آید.

چه افرادی لازم است در این فراخوان ثبت نام نمایند؟

1. مدرسان محترم معارف اسلامی دارای کد مدرسی دانشگاه و مجوز موقت تدریس طرح 4000 که در آزمون کتبی 23 آذرماه 97 شرکت کرده ولی پذیرفته نشده اند. (در صورت دارا بودن شرایط مذکور در فراخوان)

2. مدرسان محترم معارف اسلامی دارای کد مدرسی دانشگاه و مجوز موقت تدریس  طرح 4000 که در آزمون کتبی 23 آذرماه 97 ثبت نام کرده ولی در جلسه آزمون غایب بوده اند.(در صورت دارا بودن شرایط مذکور در فراخوان)

3. مدرسان محترم معارف اسلامی دارای کد مدرسی دانشگاه و مجوز موقت تدریس طرح 4000 که در آزمون کتبی 23 آذرماه 97 ثبت نام و شرکت نکرده اند.(در صورت دارا بودن شرایط مذکور در فراخوان)

4. مدرسان محترم معارف اسلامی فاقد کد مدرسی دانشگاه و دارای مجوز تدریس معتبر (1 یا 3 یا 5 ساله) از دفاتر استانی نهاد رهبری یا تهران که متقاضی تدریس در این دانشگاه می باشند.(در صورت دارا بودن شرایط مذکور در فراخوان)

مدرسان مذکور در گروههای 1 تا 3  پس از شرکت در فراخوان، بر اساس اولویت های نیازسنجی دانشگاه، مراحل مصاحبه علمی و تایید صلاحیت عمومی را برای اخذ مجوز کتبی طی خواهند نمود. شرایط ثبت نام و اطلاعات تکمیلی در این خصوص در فراخوان اطلاع رسانی شده است.

مدرسان مذکور در گروه 4 پس از ثبت نام در فراخوان، بدون نیاز به طی مراحل گزینش علمی و عمومی، بر اساس اولویت های نیازسنجی دانشگاه فرایند مربوط را طی خواهند نمود.

قابل توجه هر چهار گروه فوق: از این پس، جذب مدرس معارف اسلامی دانشگاه منحصرا از طریق تنها یک نوبت فراخوان  سالیانه در بهمن ماه هر سال و بر اساس نیازسنجی انجام شده از مراکز آموزش علمی کاربردی و واحدهای استانی، صورت خواهد پذیرفت.

چه افرادی لازم نیست در فراخوان فوق، ثبت نام نمایند؟

1. مدرسان محترم  معارف اسلامی دارای مجوز موقت تدریس طرح 4000 و کد مدرسی دانشگاه مشروط به اینکه در آزمون 23 آذرماه 1397 پذیرفته شده باشند (این افراد روند بررسی صلاحیت عمومی را  طی خواهند نمود؛ به این صورت که پس از دریافت پیامک اقدام به ثبت نام در سایت گزینش صلاحیت های عمومی خواهند نمود و مشروط به این اقدام، تا زمان اعلام نتیجه بررسی صلاحیت، مجاز به تدریس می باشند).

2. مدرسان محترم معارف اسلامی دارای کد مدرسی دانشگاه و مجوز تدریس معتبر دروس معارف اسلامی (1 یا 3 یا 5 ساله) از دفاتر استانی نهاد رهبری یا تهران.