دکتر احمدی به لزوم راه اندازی مراکز نوآوری در جوار مراکز علمی کاربردی تاکید کرد

۳۱ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۱:۲۷ کد : ۴۳۳۹۸ اخبار
به گزارش روابط عمومی: اولین جلسه رؤسای مراکز علمی کاربردی استان یزد در سال جدید با حضور دکتر احمدی در محل واحد استانی تشکیل شد
دکتر احمدی به لزوم راه اندازی مراکز نوآوری در جوار مراکز علمی کاربردی تاکید کرد

در ابتدای این جلسه دکتر احمدی در سخنانی با اشاره به اهمیت سطح بندی مراکز تصریح کرد: با توجه به اهمیت موضوع از نظر مقام عالی دانشگاه و تاثیرگذاری مستقیم نتیجه سطح بندی بر روی آینده مراکز آموزشی لازم است مراکز نسبت به اصلاح مواردی که در سال گذشته به عنوان نقص یا ایراد مطرح شده است اقدام شود. وی در ادامه افزود:  مراکزی که در سطح 4 قرار گیرند امکان پذیرش جدید نخواهند داشت و درمقابل مراکزی که در سطح 1 قرار گیرند از تخفیف33درصدی حق نظارت و امکان پذیرش در دوره های جدید برخوردار خواهند شد.

دکتر احمدی به لزوم راه اندازی مراکز نوآوری اشاره کرد و پس از آن به استارتاپ ارده و مشتقات آن اشاره کرد و از همه مراکز دعوت نمود تا در این رویداد حضور مؤثر داشته باشند. داشتن محیط کار مرتبط با رشته های در حال اجرا در مراکز و عقد تفاهم نامه با محیطهای کاری مرتبط از دیگر مباحث مورد تاکید ایشان در این نشست بود.

در ادامه سیدمحسن حیدری  در خصوص بازدیدهای اداواری و لزوم اصلاح ایرادات تا زمان سطح بندی مطالبی بیان نمود. در این نشست مقرر شد به منظور آشنایی کامل مراکز با فرآیند برگزاری امتحانات، کارگاه آموزشی با همین محوریت و تخلفات مربوطه برگزار شود.

در ادامه رؤسای مراکز آموزش علمی-کاربردی استان به بیان نقطه نظرات خود پرداختند. از مهمترین مسائل مطروحه غیرفعال شدن مدرسان در میانه ترم بود که منجر به بروز مشکلات عدیده برای مرکز و دانشجویان خواهد شد. این موضوع در دستور پیگیری  مسؤول امور مدرسان استان قرار گرفت.

در پایان به ضرورت تشکیل پرونده مدرسان در هر مرکز اشاره شد  و همچنین در مورد تعیین زمان برای جلسات بعدی بحث و تبادل نظر شد.