تجلیل از دانشجوی نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد

۱۳ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۳ کد : ۴۲۸۵۳ اخبار
تجلیل از دانشجوی نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد

به گزارش روابط عمومی : در مراسمی که بصورت  ویدئو کنفرانس  همزمان با واحد های استانی دانشگاه علمی کاربردی  سراسر کشور  و با حضور رئیس این دانشگاه و روسای واحد های استانی و  مراکز علمی کاربردی برگزار شد از دانشجویان نمونه واحد های استانی تجلیل شد

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علمی کاربردی در ابتدای این مراسم گفت: فرآینده انتخاب دانشجوی نمونه به مدت هشت ماه به طول انجامید و در رشدی که نسبت به سال قبل داشت ۲۴ مرکز استانی علمی کاربردی در ارسال پرونده دانشجویان نمونه شرکت کردند.
دکتر احمدرضا پیش بین با بیان اینکه تجلیل از دانشجوی نمونه فرصتی برای تجلیل از ارکان نظام آموزش عالی است، عنوان کرد: ایجاد حس مطالبه گری میان دانشجویان از اهداف اصلی دانشگاه علمی کاربردی است تا دانشجویان در نظام آموزش عالی علمی کاربردی تمامی حق و حقوق خود را دریافت کنند.
وی در باره سازو کار انتخاب و داوری دانشجویان گفت: امسال ۶۷ پرونده از مراکز استان ها ارسال شد که نسبت به سال گذشته رشد حدود ۴۰ درصدی داشته است. این پرونده ها از سوی ۲۳ داور بررسی و نتایج اعلام شد.
در این مراسم سید امین دهقان دانشجوی رشته تغذیه ورزشی در مقطع کارشناسی مرکز علمی کاربردی ورزش و جوانان بعنوان دانشجوی برتر این واحد استانی یزد معرفی شد

کسب دو مقام پژوهشگر برتر در جشنواره پرفسور حسابی، ترجمه 5 کتاب در حوزه ورزش، کسب مقام برتر در جشنوراه کسب و کارهای دانش بنیان در حوزه ورزش، از جمله موفقیت های این دانشجو بوده است.