برگزاری جشن دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان یزد

۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۰۹:۱۸ کد : ۴۲۷۹۱ اخبار
برگزاری جشن دانش آموختگان دانشگاه علمی کاربردی استان یزد

به گزارش روابط عمومی: جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه علمی کاربردی استان یزد با حضور جناب آقای دکتر اخوان مشاور محترم ریاست دانشگاه در امور علمی و دکتر احمدی رئیس واحد استانی یزد، رؤسای مراکز علمی کاربردی، و جمع کثیری از دانش اموختگان مراکز استان برگزار شد.

در این مراسم دکتر اخوان با تاکید بر اینکه یکی از نیازهای اصلی کشور مهارت آموزی نیروی انسانی است، افزود: فلسفه وجودی دانشگاه علمی و کاربردی تربیت نیروی انسانی ماهر و تغییر رویکرد مدرک گرایی به مهارت گرایی است.
وی ادامه داد: اساس فعالیت دانشگاه علمی و کاربردی کیفیت‌ بخشی به دوره های آموزشی و رشته ها با ماموریت گرا کردن مراکز و تأکید خاص بر اجرای دروس عملی و کاربردی در محیط واقعی کار است.
مشاور عالی رئیس دانشگاه علمی و کاربردی با بیان اینکه اکنون حدود 5/38 درصد از دانش آموزان کشور هنرستانی هستند، اظهار داشت: در قانون برنامه ششم توسعه، توجه ویژه ای به مقوله مهارت و مهارت آموزی شده و قرار است تا پایان این برنامه (سال 1400) حداقل 50 درصد از دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش را هنرجویان هنرستان ها تشکیل دهند.

دکتراخوان افزود: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز به عنوان متولی آموزش عالی مکلف شده تا پایان برنامه ششم توسعه تعداد دانشجویان مهارتی را از حدود 15 درصد کنونی به 30 درصد افزایش دهد‌.
وی ادامه داد: بر این اساس در سال 1400، از مجموع چهار میلیون دانشجوی پیش بینی شده در کشور، یک میلیون و 200 هزار نفر (30 درصد مجموع دانشجویان) را دانشجویان مهارتی تشکیل می دهند که 700 هزار نفر آنان را دانشگاه علمی کاربردی پوشش می دهد.
وی اضافه کرد: بر این اساس، علاوه بر ارتقای کیفیت، ارتقا کمی هم در دستور کار دانشگاه علمی و کاربردی قرار دارد و از درخواستهای راه اندازی مراکز زیر پوشش این دانشگاه استقبال می‌کنیم.

همچنین در این مراسم دکتر احمدی رئیس دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان یزد با بیان اینکه برای نخستین بار جشن دانش آموختگان مراکز تحت نظارت این دانشگاه به صورت متمرکز برگزار شده است، اظهار داشت: دانشگاه علمی و کاربردی به دنبال پرکردن خلا نیروی ماهر برای بازار کار است.
وی افزود: در این همایش 280 نفر از دانشجویان برتر 18 مرکز علمی و کاربردی استان یزد شامل رتبه های برتر علمی و برگزیدگان جشنواره های قرآنی، فرهنگی و ورزشی حضور دارند.

تجلیل از خانواده شهدای  دانشجو، اجرای برنامه های شاد و قرائت سوگند نامه توسط دانش آموختگان از جمله برنامه های بود که در این جشن به اجرا درآمد.