تفاهم نامه همکاری دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان یزد با اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و سازمان نظام صنفی رایانه‌ استان یزد

۰۴ دی ۱۳۹۶ | ۰۸:۳۰ کد : ۳۷۴۰۷ اخبار

به گزارش روابط عمومی: در راستای اهداف سند چشم‌انداز و سیاستهای کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد زمینه های مهارت‌افزایی و کارآفرینی، این تفاهم‌نامه بین دانشگاه جامع علمی-کاربردی استان یزد و اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان یزد و سازمان نظام صنفی رایانه یزد منعقد می‌گردد.
 احصاء نیازهای آموزش‌های مهارتی حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات در استان یزد.
برنامه‌ریزی و اجرای آموزش‌های مهارتی به منظور تامین نیازهای آموزش‌های مهارتی و کارآفرینی حوزه فناوری اطلاعات در استان یزد.
ترویج فرهنگ مهارت‌آموزی و کارآفرینی در بین دانشجویان و دانش‌آموختگان.توانمندسازی دانش‌آموختگان حوزه فناوری اطلاعات استان یزد.
از جمله اهداف مهم این تفاهم نامه میباشد