اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی دوره کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال تحصیلی 97-96

۲۹ شهریور ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۷۲۲ اخبار
اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای " ناپیوسته " نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال تحصیلی 97-96

اسامی پذیرفته شدگان نهایی دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای " ناپیوسته " نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال تحصیلی 97-96 اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام نتیجه پذیرفته شدگان دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال تحصیلی 97-96 خبر داد.

وی عنوان کرد: داوطلبان متقاضی پذیرش در دوره مهندسی و کارشناسی حرفه ای نظام  آموزش مهارتی مهرماه سال تحصیلی 97-96 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org می توانند نتیجه پذیرش خود را از روز پنج شنبه مورخ 96/6/30 مشاهده نمایند.

معاون نظارت و سنجش اظهار داشت: پذیرفته شدگان لازم است برای اطلاع از تاریخ دقیق ثبت نام و انتخاب واحد از روز شنبه مورخ 96/7/1 به سایت دانشگاه جامع علمی كاربردی به نشانی www.edu.uast.ac.irمراجعه و در روزهای تعیین شده با در دست داشتن مدارك مندرج در این اطلاعیه و با توجه به نشانی تعیین شده در جدول شماره (4) دفترچه راهنمای پذیرش و اصلاحیه مربوط، به مرکز محل قبولی خود مراجعه نمایند.

ب) مدارك لازم برای ثبت‌نام:

1- شش قطعه عكس همانند پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.

2- یک سری تصویر تمامی صفحات شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- یک برگ تصویر كارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

4- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام یك برگ تصویر آن.

5- اصل فرم تائیدیه معدل جهت فارغ التحصیلانی  جهت فارغ‌التحصیلانی كه تاكنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

6- گواهی اشتغال به کار با امضا و مهر بالاترین مقام مسئول، آخرین فیش حقوقی و آخرین حكم كارگزینی یا قرارداد معتبر انجام كار (برای پذیرفته‌شدگان شاغل).

7- مدركی كه وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند 3-2 مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحه‌ 4 دفترچه راهنمای پذیرش مذكور مشخص نماید (برای برادران).

( ۱ )