مدیر کل ورزش وجوانان استان:دانشگاه جامع علمی کاربردی عملکرد موثری در تربیت نیروی متخصص داشته است

۱۹ فروردین ۱۳۹۶ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۶۷۵ اسلایدر اخبار
از برگزیدگان ورزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی تجلیل شد.

مراسم تجلیل از ورزشکاران و مدال آوران دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد با حضور دکتر احمدی رئیس واحد استانی و  مسعود شریعتی مدیرکل ورزش و جوانان استان، فرهاد فرزان مقدم رئیس مرکز علمی کاربردی ورزش و جوانان یزد و جمعی از مسئولین و ورزشکاران در سالن آمفی تئاتر دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان یزد در این مراسم گفت: ضرورت پرداختن به ورزش با اولویت تحصیل و تهذیب از بدیهیات انکارناپذیر است که همواره مورد تاکید و تصریح قرار گرفته است و قطعا دانشجویان ورزشکار مسیر آموختن و فراگیری علم و دانش نیز برایشان هموارتر خواهد بود.

شریعتی با تقدیر از فعالیت های دانشگاه علمی کاربردی ورزش و جوانان یزد اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی ورزش و جوانان در راستای جذب دانشجو و تربیت نیروهای متخصص در رشته های مختلف که می توانند برای توسعه ورزش استان موثر باشند علمکرد خوبی داشته ضمن اینکه دربحث تشکیل تیم ها و نفرات ورزشکار و اعزام آنها به مسابقات مختلف و کسب عنوان گام های مثبتی برداشتند.

لازم به ذکر است در این مراسم از سوی دانشگاه جامع علمی کاربردی استان ازمرکز ورزش وجوانان به عنوان مرکزبرترکشور تجلیل و لوح سپاس و تندیس به فرهاد فرزان مقدم رئیس این مرکز اعطا شد. تجلیل ازبرگزیدگان ورزشی کشوری وبین المللی از دیگر برنامه این مراسم بود.