آغاز ثبت نام پذیرش بدون آزمون دوره های کاردانی و کارشناسی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۴ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۶۷۴ اخبار

ثبت نام پذیرش بدون آزمون دوره های كاردانی فنی، كاردانی حرفه‌ای،  مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی نیمسال دوم سال تحصیلی 96- 95  این دانشگاه  از 24 اسفندماه آغاز می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی: طی هماهنگی‌های انجام شده با سازمان سنجش آموزش کشور، ثبت نام متقاضیان پذیرش بدون آزمون دوره های كاردانی فنی، كاردانی حرفه‌ای،  مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مربوط به نیمسال دوم سال تحصیلی 96- 1395 از رو سه شنبه 24 اسفند ماه آغاز و تا 11 فروردین 96 ادامه دارد.

ظرفیت پذیرش در هر یک از کدرشته محل‌های مقطع کاردانی 70 نفر و در مقطع کارشناسی 50 نفر است.

پذیرش دانشجو در هریک از کد رشته محل‌های تحصیلی براساس معدل کل مندرج در گواهینامه داوطلب، نوع مدرک (مرتبط یا غیر مرتبط)، سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان، ایثارگران، بومی بودن و با توجه به صلاحیت‌های عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی کاربردی و مصوبات مربوط صورت می‌گیرد

داوطلبان می‌توانند از روز سه شنبه 95/12/24با مراجعه به سایت دانشگاه جامع علمی‌کاربردی(www.uast.ir) و یا سایت سازمان سنجش آموزش کشور (www.sanjesh.org) و مطالعه دقیق دفترچه راهنمای پذیرش، از رشته های تحصیلی دایر در مراکز آموزشی اطلاع حاصل کرده و با همراه داشتن مدارک ذیل و در تاریخ مقرر به مراکز آموزشی محل پذیرش رشته مورد تقاضا مراجعه کنند.

پس از انجام ثبت نام، افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط ( در مراکز آموزشی که به آن مراجعه کرده‌اند) تلقی می‌شوند و تحصیل آنان تا زمان تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور بصورت مشروط خواهد بود.

مدارك لازم برای ثبت‌نام:

پرداخت مبلغ 180،000ریال برای متقاضیان مقطع کاردانی و 230،000 ریال برای مقطع کارشناسی به کاربر مرکز مورد نظر جهت خرید کارت اعتباری ثبت نام

شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.

تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

تصویر كارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

اصل مدرک تحصیلی مقطع قبلی به انضمام یك برگ تصویر آن.

اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی كه تاكنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

گواهی اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترین مقام مسؤل، آخرین فیش حقوقی و آخرین حكم كارگزینی یا قرارداد معتبر انجام كار ( برای متقاضیان شاغل(

مدركی كه وضعیت نظام وظیفه داوطلبان مرد را با توجه به بند 3-2 مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش، مشخص نماید.

شایان ذکر است: كلیه متقاضیان مقطع کاردانی می‌بایست حداكثر تا تاریخ 95/11/30دارای مدرك سه ساله نظام جدید (فنی و حرفه‌ای، كار دانش و نظری) و یا دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه (چهارساله یا شش ساله نظری و فنی و حرفه‌ای) باشند.

همچنین کلیه متقاضیان مقطع کارشناسی نیز در صورتی‌که تا تاریخ 95/11/30 موفق به اخذ مدرک کاردانی شده ‌اند مجاز به انتخاب کد رشته محل‌های مقطع کارشناسی هستند.