بازدید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد از شرکت الکترو کویر یزد

۰۲ اسفند ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۶۶۶
بازدید رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد از شرکت الکترو کویر یزد

به گزارش روابط عمومی: دکترمحمد صالح احمدی رییس محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی استان یزد با حضور در شرکت الکترو کویر یزد از این شرکت بازدید کرد.

در این بازدیدموضوعات مختلفی از جمله  برگزاری دوره­های آموزشی کوتاه­مدت مهارتی، راه­اندازی مرکز رشد خوشه­های فناوری، سلسله نشست­های تخصصی و برگزاری تورهای فناوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت  که مقرر شد با همکاری دانشگاه جامع علمی کاربردی پیگیری شود.

همچنین در این بازدید مهندس محمدرضائی ضمن استقبال از نظام آموزش مهارتی و فناوری، اجرای آموزش­های کاربردی به منظور توانمند­سازی شاغلین و متقاضیان بازارکار را ضروری دانست.

در ادامه دکتر ناهید، متخصص حوزه کارآفرینی کشور و مشاور شرکت الکتروکویر، ضمن تشریح ماموریت و سیاست­های شرکت به توضیح قسمت­ها و بخش­های مختلف کارخانه پرداخت.