برگزاری دومین جلسه اجرای تک‌پودمان‌هایی در حوزه صنعت سوارکاری

۲۲ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۶۳۱ اسلایدر اخبار
برگزاری دومین جلسه اجرای تک‌پودمان‌هایی در حوزه صنعت سوارکاری
رگزاری دومین جلسه اجرای تک‌پودمان‌هایی در حوزه صنعت سوارکاری
به گزارش روابط عمومی دومین جلسه اجرای تک پودمان هایی در حوزه سوارکاری با حضور رئیس واحد استانی و جمعی از اعضاء هیات سوار کاری  استان در محل دفتر ریاست واحد استانی برگزار شد
در این جلسه دکتر احمدی، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد در ابتدای این جلسه گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی جهت انجام آموزش‌های مهارتی و مبتنی بر یادگیری چگونگی انجام کار تاسیس شده و به دنبال تلفیق علم و کار همراه با تدوین، تصویب و راه‌اندازی رشته های مهارتی می‌باشد.
 وی خاطر نشان کرد: در وهله اول تدوین سرفصل رشته های جدید می بایست دقت کافی صورت گیرد. و سرفصل ها به گونه‌ای تدوین شوند که مهارتی باشند. در وهله دوم مدرسانی انتخاب شوند که در رشته موردنظر خبره باشند و در وهله سوم مراکز به دنبال کسب درآمد از آن رشته نباشند بلکه به دنبال تهیه‌نمودن فضای فیزیکی مناسب جهت اجرای آن رشته باشند و تا رفع نیاز بازار کار این رشته ادامه داشته باشد و بعد از آن پایان یابد.

وی خاطر نشان کرد: در دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ دوره های کوتاه مدتی به عنوان تک پودمان اجرا می شوند و در نهایت تجمیع تک پودمان های مذکور، مقطع را تشکیل می دهند. این دانشگاه از برگزاری تک‌پودمان ها استقبال می-کند چراکه این دوره ها بهره‌وری بالایی نسبت به دیگر مکانیزم های آموزشی موجود در کشور را دارند.
 وی تصریح نمود: دانشگاه جامع علمی کاربردی از طریق مکانیزم برگزاری تک پودمان ها به دنبال پرنمودن خلاءها و شکاف های موجود در آموزش های مهارتی کسب و کارهای مدنظر می باشد و به دنبال برگزاری تک پودمان هایی با کارایی و اثربخشی بالا می باشد، صرفاً به دنبال برگزاری هرگونه تک پودمان نمی باشد بلکه به دنبال برگزاری تک-پودمان هایی می باشد که مخاطب بعد از گذراندن آن بتواند در کسب و کار خود پویاتر و موفق تر عمل نماید.

در ادامه این جلسه دکتر مرتضی بیطرف ثانی کارشناس آموزش واحد استانی خاطر نشان ساخت: در سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی؛ سامانه ای به نام سامانه ساتب در نظر گرفته شده است که می توان تکپودمانی را جهت تصویب بارگذاری نمود و پس از طی نمودن مراحل تصویب در سامانه مذکور اجرا نمود.

در ادامه دکتر قلی‌زاده  مسئول محترم آموزش هیات سوارکاری شهرستان یزد؛ اظهار داشت مخاطبین تک پودمان ها می بایست افرادی باشند که تجربه آکادمیک را در آن تک پودمان ها داشته باشند و صرفاً جهت توانمندسازی و افزایش مهارت در این دوره¬ها شرکت نمایند تا اثربخشی و کارایی این دوره ها افزایش پیدا کند.
اعضاء حاضر در جلسه در ارتباط با نحوه، چگونگی، مخاطبین، مکانیزم های تصویب، برگزاری تک درس ها و تک‌پودمان ها به بحث و تبادل نظر پرداختند. در نهایت برگزاری تک درس ها را با توجه به کمیت مخاطبانی که پتانسیل حضور در دوره را دارند را مقرون به صرفه تر دانستند. سوارکاری یک مهارت عملی است و می بایست به صورت عملی اجرا شود و با توجه به اینکه آموزش های دانشگاه جامع 70 درصد عملی و 30 درصد تئوری می باشد، این اقدام به نظر شدنی می‌آید.