آغاز تکمیل ظرفیت دوره‌های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی

۰۸ آبان ۱۳۹۵ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۶۲۵ اخبار

ثبت نام تکمیل ظرفیت دوره‌های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی برای سال تحصیلی 96-1395  از 4 آبان آغاز و تا 19 آبان ادامه دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، نحوه ثبت نام برای تکمیل ظرفیت دوره‌های كاردانی فنی و كاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی كاربردی به شرح زیر است:

بدینوسیله به اطلاع كلیه داوطلبان علاقمند به تحصیل در رشته‌های تحصیلی مراكز و واحدهای آموزشی دانشگاه فوق (اعم از داوطلبانی كه در آزمون مذكور ثبت‌نام نموده و یا ننموده‌اند)می‌رساند كه برای ثبت‌نام در رشته‌های تحصیلی متناسب با مدرك دیپلم خود می‌توانند با مراجعه به مراكز و واحد های آموزشی تحت پوشش دانشگاه جامع علمی كاربردی، از رشته‌های پذیرنده دانشجو در این مرحله اطلاع حاصل نموده و با همراه داشتن مدارك ذیل و با توجه به موارد مربوط از تاریخ 95/8/4لغایت 95/8/19به مراكز و واحدهای آموزشی محل پذیرش رشته مورد تقاضا مراجعه نمایند.

1-كلیه متقاضیان می‌بایست حداكثر تا تاریخ 95/6/31دارای مدرك سه ساله نظام جدید (فنی و حرفه‌ای، كار دانش و نظری) و یا دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه (چهارساله یا شش ساله نظری و فنی و حرفه‌ای)باشند.بدیهی است كنترل این مدارك در مركز ذیربط با دقت نظر بالا صورت می‌پذیرد.

2-كلیه داوطلبان می‌بایست در زمان ثبت‌نام از طریق مراكز و واحدهای آموزشی مربوط، بابت هزینه ثبت‌نام نسبت به پرداخت مبلغ 18.000 ( یكصد و هشتاد هزار) ریال از طریق سیستم پرداخت الكترونیكی در سایت سازمان سنجش آموزش کشور اقدام نمایند.

4-هر داوطلب منحصراً مجاز است یكی از كدرشته محلهای مربوط را متناسب با مدرك دیپلم خود كه در جدول شماره 2 دفترچه راهنمای ثبت نام و شركت در آزمون فوق مشخص شده است انتخاب نماید.(این دفترچه در پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org موجود است).

5-هر داوطلب می‌تواند صرفاً متقاضی یك كدرشته محل از یك گروه آموزشی در یك مركز و یا واحد آموزشی باشد.بدیهی است در صورت ارسال مشخصات فرد و یا افراد در دو كدرشته و یا در دو مركز و یا واحد آموزشی، اطلاعات مربوط به ثبت‌نام داوطلب در مركز یا واحد آموزشی دوم حذف خواهد شد

6-كلیه متقاضیان «مرد»می‌بایست در زمان ثبت‌نام و شركت در این مرحله از پذیرش دانشجو، از نظر نظام وظیفه منعی برای ادامه تحصیل نداشته باشند.

7-پس از انجام ثبت‌نام، افراد به عنوان پذیرفته شده مشروط (در مركز و واحد آموزشی كه به آن مراجعه نموده اند)تلقی می‌شوند و شروع به تحصیل آنان تا زمان تایید نهایی سازمان سنجش آموزش کشور بصورت مشروط خواهد بود.

مدارك لازم برای ثبت‌نام:

1- شش قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.

2- تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.

3- تصویر كارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.

4-اصل دیپلم كامل متوسطه و یا گواهی آن برای داوطلبان نظام قدیم آموزش متوسطه با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یك برگ تصویر آن.

5-اصل مدرك دیپلم نظام جدید آموزش متوسطه و یا گواهی پایان دوره سه ساله نظام جدید با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل به انضمام یك برگ تصویر آن.

6- اصل فرم تأییدیه معدل جهت فارغ‌التحصیلانی كه تاكنون گواهینامه پایان تحصیلات برای آنان صادر نشده است.

7-گواهی اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترین مقام مسؤل، آخرین فیش حقوقی و آخرین حكم كارگزینی یا قرارداد معتبر انجام كار (برای متقاضیان شاغل)

8-مدركی كه وضعیت نظام وظیفه داوطلبان مرد را با توجه به بند 3-2مقررات وظیفه عمومی مندرج در صفحات 3و4دفترچه راهنمای پذیرش مشخص نماید.