دکتر امید: دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف مهارت آموزی با نگاه به بازار کار تاسیس شده است

۲۷ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۶۱۴ اخبار

جناب آقای دکتر محمد حسین امید مقام عالی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، با حضور در واحد استانی یزد در نشستی با حضور سرپرست واحد استانی، رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی یزد و کارشناسان واحد استانی در خصوص مسائل مختلف دانشگاه جامع علمی کاربردی به بحث و تبادل نظر پرداخت.

به گزارش روابط عمومی جناب آقای دکتر محمد حسین امید سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با حضور در واحد استانی یزد با رؤسای مراکز علمی کاربردی دیدار نمود در این دیدار موانع و مشکلات مراکز علمی کاربردی مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.

وی درادامه افزود مشکلاتی که در واحد های استانی و ومراکز آنها وجود دارد تقریبآ مشابه هم می باشد که در جهت برای برطرف کردن آنها تلاش خواهد شد.

وی با انتقاد از نگرش کمی گرایانه در گسترش مراکز آموزش عالی در سال های اخیر ، این مساله را موجب کم توجهی به کیفیت آموزش و مبحث مهارت آموزی دانست.

وی اظهار داشت اکنون مدرگ گرایی در جامعه رو به کاهش است و این نکته باید در مراکز آموزش علمی کاربردی مورد توجه قرار گیرد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی با تصریح اهداف تاسیس این دانشگاه خاطر نشان ساخت دانشگاه جامع علمی کاربردی با هدف مهارت آموزی با نگاه به بازار کار تاسیس شده است و بزرگترین مزیت این دانشگاه نسبت به سایر دانشگاه ها انعطاف پذیری و سرعت عمل در تصویب رشته های جدید و یا لغو رشته های غیر ضروری جهت تطبیق با بازار کار است.

وی در ادامه به منطقه بندی دانشگاه جامع علمی کاربردی در کشور اشاره کرد و گفت: طرح منطقه بندی دانشگاه به ده منطقه در دستور کار است که این موضوع باعث تسهیل در بررسی مشکلات و همچنین رفع موانع پیشنهاد و تصویب رشته های مورد نیاز دانشگاه در ان منطقه با توجه به بازار کار آن منطقه خواهد بود وی همچنین از گسترش دامنه اختیارات رؤسای مراکز اموزش علمی کاربردی در آینده نزدیک خبر داد. وی به پتانسیل و ظرفیت بالای استان یزد در  بخش های مختلف اشاره کرد و گفت : مراکز علمی کاربردی در این استان با نیاز سنجی و درخواست رشته های جدید با توجه به نیاز بازار کار یزد در رشد واعتلای این دانشگاه و کمک به اقتصاد کشور کوشا باشند  و همچنین سازمان مرکزی دانشگاه نیز برنامه هایی برای سطح بندی مراکز پیش بینی کرده است و تداوم کار مراکز به نحوه عملکرد آنها در زمینه های مختلف بستگی دارد.

در ابتدای این نشست دکتر محمد صالح احمدی سرپرست واحد استانی نیز گزارشی از فعالیت های صورت گرفته واحد استانی در بخش های مختلف ارائه داد و درادامه رؤسای مراکز علمی کاربردی استان به بیان دغدغه ها و نقطه نظرات خود پرداختند.