شروع پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی

۲۰ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۶۱۰ اخبار
شروع پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی : بدین وسیله به اطلاع كلیه متقاضیان ثبت‌نام و شركت در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی سال 96- 1395 می‌رساند كه ثبت‌نام برای شركت در پذیرش دوره مذكور، از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان به آدرس www.sanjesh.org از روز چهارشنبه مورخ 17/06/95 آغاز و در روز پنجشنبه مورخ 25/06/95 پایان می‌پذیرد؛ لذا كلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام، كه دارای شرایط عمومی و اختصاصی به شرح ذیل هستند، می‌توانند در پذیرش مذكور ثبت‌نام و شركت نمایند.

روش گزینش دانشجو

گزینش دانشجو در هر یک از کدرشته‌ محل‌های تحصیلی، براساس معدل کل مندرج در گواهینامه کاردانی، نوع مدرک کاردانی، سهمیه‌های آزاد، شاغل، رزمندگان و ایثارگران، بومی‌ بودن و با توجه به صلاحیت‌های عمومی داوطلبان براساس ضوابط دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی و مصوبات مربوط صورت می‌گیرد. داوطلبان سهمیه آزاد که مدرک کاردانی آنان مطابق جدول شماره (3) مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام مرتبط با رشته‌های تحصیلی انتخابی باشد در اولویت پذیرش برای آن رشته قرار می‌گیرند. در ضمن ظرفیت باقیمانده در هر کدرشته محل، با اولویت یکسان به داوطلبان سهمیه آزاد با مدارک کاردانی غیرمرتبط اختصاص می‌یابد. لذا پیشنهاد می‌شود داوطلبان نسبت به انتخاب کدرشته محل‌های مرتبط با رشته تحصیلی مقطع کاردانی خود اقدام نمایند. داوطلبان سهمیه شاغل صرفاً در یک زیرگروه آموزشی در رشته مرتبط با شغل آنان پذیرش خواهند شد. بدیهی است برای هر یک از موارد فوق ارائه مستندات مربوط در زمان ثبت‌نام از سوی دانشجو به مرکز آموزشی ضروری است.

شرایط ثبت نام:

داوطلب شرکت در پذیرش، باید یکایک اقدامات زیر را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد:

1- مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور.

2-دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان و مطالعه آن.

3-مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان، برای خرید كارت اعتباری.

تبصره- با توجه به اینكه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می شود، داوطلبان لازم است با استفاده از کارت‌های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است، با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی این سازمان و پرداخت مبلغ 230.000 (دویست و سی هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام، نسبت به دریافت اطلاعات كارت اعتباری (شماره سریال 12 رقمی) اقدام نمایند.

4-آماده نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز برای ثبت‌نام.

داوطلب باید پس از مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش در این دوره و آشنایی با کلیه شرایط و ضوابط پذیرش، با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی فوق نسبت به ثبت‌نام اقدام نماید. لازم به توضیح است که دفترچه راهنمای پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی سال تحصیلی 96 -1395 و همچنین نحوه ورود به سایت برای ثبت‌نام و اقدامات لازم برای انجام ثبت‌نام اینترنتی، در پایگاه اطلاع‌رسانی مذكور در زمان مقرر قرارداده شده است.

تبصره 1: دانشجویان سال آخر دوره كاردانی كه حداكثر تا تاریخ 31/6/95 موفق به اخذ مدرک كاردانی خواهند شد، مجاز به انتخاب کدرشته محل‌های نیمسال اول و دوم (مهرماه و بهمن‌ماه) سال تحصیلی 96-95 هستند؛ اما چنانچه داوطلبی احتمال می‌دهد که تا پایان شهریورماه سال جاری (1395) موفق به اخذ مدرک كاردانی نمی‌شود، موکداً توصیه می‌شود كه کدرشته محل‌های نیمسال دوم (بهمن‌ماه) را انتخاب نماید؛ بنابراین، چنانچه داوطلبی در یکی از کدرشته محل‌های انتخابی نیمسال اول (مهرماه) پذیرفته گردد، ولی تا پایان شهریورماه سال 1395 موفق به دریافت گواهینامه پایان تحصیلات دوره كاردانی نشود، قبولی وی ملغی می شود و اجازه ثبت‌نام نخواهند داشت.

تبصره 2: دانشجویان سال آخر دوره كاردانی که حداکثر تا تاریخ 30/10/95 موفق به اخذ مدرک كاردانی می‌گردند، صرفاً می‌توانند از کدرشته محل‌های نیمسال دوم (بهمن‌ماه) سال تحصیلی 96-95 انتخاب نمایند.

تذكرات مهم:

1) مندرجات فرم تقاضانامه باید دقیق و صادقانه تكمیل شود.

2) مسئوولیت صحت كلیه مندرجات تكمیل شده فرم تقاضانامه به عهده داوطلب خواهد بود.

3) مندرجات فرم تقاضانامه قابل تغییر نیست؛ بنابراین، داوطلب باید در زمان تكمیل اطلاعات تقاضانامه، نهایت دقت را به‌كار گیرد.

4) در هر مرحله از پذیرش (ثبت‌نام، پذیرفته‌شدن، حین تحصیل در دانشگاه و ...) مشخص شود كه داوطلب حقایق را كتمان نموده و یا واجد شرایط و ضوابط مندرج در این دفترچه نیست، از ادامه تحصیل محروم خواهد شد.

5) داوطلب باید پس از پایان ثبت‌نام الكترونیكی (اینترنتی)، از كلیه صفحات، پرینت تهیه نموده و نزد خود نگه دارد.

دستورالعمل و نحوه تكمیل تقاضانامه ثبت نام اینترنتی:

به داوطلبان توصیه می‌شود كه مطابق دستورالعمل مندرج در دفترچه راهنمای ثبت نام، ابتدا فرم پیش نویس تقاضانامه مندرج در دفترچه مذكور را تكمیل نموده و سپس بر اساس فرم پیش نویس، با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش كشور، اطلاعات لازم را بر اساس بندهای برنامه نرم افزاری ثبت نام وارد نمایند. ضمناً راهنمای جامع نحوه تكمیل فرم در برنامه‌نرم افزاری ثبت نام اینترنتی موجود است و داوطلبان برای كسب اطلاع بیشتر می توانند به این راهنما مراجعه نمایند. همچنین داوطلبان لازم است كه در درج اطلاعات ثبت نام دقت نمایند. بدیهی است در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در موارد قید شده در تقاضانامه ثبت‌نام با مدارك داوطلب، در صورت پذیرفته شدن، قبولی وی «كان لم یكن» تلقی شده و از ادامه تحصیل داوطلب جلوگیری خواهد شد.

نـكات و توصیه‌های‌ مـهم‌:

1) اگر از طریق كافی‌نت اقدام به ثبت‌نام می‌نمایید، تأكید می‌شود كه تمامی مراحل ورود اطلاعات ثبت‌نامی را شخصاً انجام دهید یا بر انجام امور مربوط، در كافی‌نت نظارت مستقیم داشته باشید.

3) با توجه به ورود اطلاعات ثبت‌نامی از سوی متصدیان كافی‌نت‌ها، متأسفانه اطلاعات معمولاً با اشتباهاتی در تقاضانامه درج می‌گردد. مسئوولیت هرگونه خطا در این مورد، متوجه شخص داوطلب است و سازمان سنجش آموزش كشور به هیچ وجه امكان اصلاح اشتباهات مذكور را نداشته و هیچگونه عذری در این زمینه پذیرفته نخواهد شد.

4) توصیه‌ می‌شود داوطلبان، پس از تكمیل تقاضانامه، دریافت شماره پرونده 6 رقمی و كدپیگیری 16 رقمی، یك نسخه پرینت از تقاضانامه خود تهیه و آن را نگهداری نمایند..

5) در صورت‌ لزوم‌، داوطلبان می‌توانند در ساعات اداری با شماره تلفن‌های:  38249980-035 با روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد تماس حاصل کنند.