آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی

۰۸ شهریور ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۶۰۸ اخبار
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی : بدین وسیله به اطلاع كلیه متقاضیان برای ثبت‌نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی برای سال تحصیلی 96 -1395 می‌رساند كه ثبت‌نام برای این دوره منحصراً بصورت اینترنتی از روز یكشنبه مورخ 95/6/7 آغاز و در روز شنبه مورخ 95/6/13 پایان می‌پذیرد؛ لذا كلیه متقاضیان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما وفراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشانی:  www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.

با توجه به اینكه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است به وسیله كارت‌های بانكی عضو شبكه شتاب كه پرداخت الكترونیكی آنها فعال است، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی مذكور و پرداخت مبلغ 180/000 (صد و هشتاد هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام اقدام نمایند.

ضمناً اطلاعیه تكمیلی و دفترچه راهنمای ثبت‌نام، همزمان با شروع ثبت‌نام بر روی پایگاه اطلاع‌رسانی فوق قرار خواهد گرفت.