دیدار و رایزنی سرپرست واحد استانی با معاونین استاندار

۲۰ تیر ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۵۹۶ اسلایدر اخبار
دیدار و رایزنی سرپرست واحد استانی با معاونین استاندار

به گزارش روابط عمومی: آقای دکتر احمدی سرپرست واحد استانی به همراه آقای حسینی منش رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی استانداری  و کارشناسان واحد استانی با معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع و همچنین معاون سیاسی، امنیتی استانداری دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار آقای عزالدینی  معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ضمن خوش آمد گویی دانشگاه جامع علمی کاربردی را با توجه به اهداف و نقشی که در توانمندسازی فارغ التحصیلان و جامه عمل پوشاندن به شعار سال دارد حائز اهمیت قلمداد کرد و آمادگی خود را در زمینه مساعدت و همکاری با این دانشگاه و تقویت امکانات مرکز آموزش علمی کاربردی استانداری  اعلام نمود.

آقای دکتر احمدی نیز برنامه های واحد استانی را در زمینه کیفی کردن آموزش و ارتقاء کیفیت ارائه دروس عملی و کارورزی و همچنین برگزاری دوره های کوتاه مدت و اهمیت آن در دانشگاه جامع علمی کاربردی را تشریح نمود.

در ادامه آقای دکتر احمدی دیداری با آقای دکتر طالبی معاون سیاسی امنیتی استاندار داشت و در این دیدار کلیاتی از برنامه ها و اهداف واحد استانی را معرفی نمود.