جلسه ارتقاء کیفیت ارائه درس کارورزی برگزار شد

۲۴ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۵۸۵ اسلایدر اخبار
جلسه ارتقاء کیفیت ارائه درس کارورزی برگزار شد

این جلسه در روز شنبه به تاریخ 1395/3/22ساعت 12 بعدازظهر در محل واحد استانی  برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر احمدی سرپرست محترم واحد استانی یزد و کارشناسان واحد استانی حضور داشتند.

در این جلسه با هدف اثربخشی و بهبود کیفیت ارائه درس کارورزی و نظارت موثر بر روند اجرای آن ، قوانین و آئین­نامه درس کارورزی بررسی گردید و تجربیات کارشناسان واحد استانی در این خصوص مطرح گردید و مقرر شد برای تعیین مدرسان درس کارورزی معیاری مشخص شود و در این معیارسوابق عملی و آموزشی و تجربیات مدرس و مرتبط بودن مدرک تحصیلی او با زمینه کارورزی لحاظ گردد.

مقررشد مراکز مدرسان درس کارورزی را بر اساس جدول پیشنهادی واحد استانی که دارای حداقل 3 سال سابقه کار در موضوع کارورزی و ترجیحا با مدرک مرتبط بارشته تخصصی ­باشند به واحد استانی معرفی کنند و متعاقب آن، واحد استانی با برنامه­ریزی حداقل 3 کارگاه آموزشی مدرسان تایید شده را برای برگزاری هر چه بهتر درس کارورزی توجیه نمایند. دراین کارگاه­ها فعالیت­های لازم قبل از کارورزی (توجیه دانشجویان)، حین کارورزی(رصد دانشجویان جهت اطمینان بر حسن انجام کارورزی) و پس از کارورزی  (ارزیابی) به مدرسان و همچنین اعضاء دفاتر کارآفرینی و کارشناسان آموزشی مراکز آموزش داده خواهد شد.