سرپرست جدید واحد استان یزد معرفی شد

۱۶ خرداد ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۵۸۱ اسلایدر اخبار
سرپرست جدید واحد استان یزد معرفی شد

به گزارش روابط عمومی در مراسمی با حضور دکتر بهزاد بهرامی نسب معاون فرهنگی دانشگاه ،و رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی همچنین اعضای هیات علمی دانشگاه یزد ، دکتر محمد صالح احمدی با حکمی از سوی دکتر محمد اخباری رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور، بعنوان سرپرست واحد استانی یزد معرفی شد.

در این مراسم که در محل سالن آمفی تاتر واحد استانی برگزار شد، دکتر بهرامی نسب در سخنانی ضمن تمجید از عملکرد مجموعه واحد استانی یزد گفت: پیشرفت ها و پیگیری های صورت گرفته در تمامی زمینه ها در این واحد استانی از زمان شروع ریاست دکتر صدرا ابرقویی به اوج خود رسید و هم اکنون نیز شاهد قرار گرفتن این دانشگاه در جایگاه شایسته ای در نظام آموزش استان یزد هستیم.

وی درادامه با تبیین اهداف دانشگاه علمی کاربردی این دانشگاه را محل تلاقی علم و مهارت و همچنین ارائه آموزش های مهارتی دانست و خاطر نشان کرد ارائه آموزش های مهارتی در دانشگاه علمی کاربردی یه اصل مهم و یک هدف دائمی است که همواره مورد تاکید مسئولین دانشگاه نیز بوده است وی ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر مرتضی بیطرف در طول مدت تمشیت امور واحد استان یزد آقای دکتر محمد صالح احمدی را بعنوان سرپرست جدید واحد استان یزد معرفی کرد.

در ادامه این مراسم دکتر محمد صالح احمدی سرپرست جدید واحد استان یزد در سخنانی ضمن تشکر از حسن اعتماد مسئولین دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: امیدوارم بتوانم با مجموعه علمی کاربردی پیشرفتهای گذشته این دانشگاه را توسعه بخشم و روند رو به رشدش را با سرعتی بیشتر دنبال کنم.

این دانشگاه نقاط قوت بسیاری دارد که باید توسعه پیدا کند و همچنین نقاط ضعفی دارد که باید برطرف شود که بنده برای برطرف کردن نقاط ضعف و همچنین توسعه نقاط قوت با همکاری کارشناسان این واحد استانی و همچنین تمامی مسئولین و صاحب نظران تمام تلاش خود را بکار میگیرم  تا بتوانم راه گذشته این دانشگاه را ادامه دهیم.

دکتر مرتضی بیطرف ثانی نیز در سخنان با ارائه گزارش عملکردی در طول دوره پنج ماهه مسئولیتش در دانشگاه از زحمات کارشناسان واحد استانی تشکر کرد .