سرپرست جدید مرکز میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری معرفی شد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۵۸۰ اخبار
سرپرست جدید مرکز میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری معرفی شد
در مراسمی با حضور مدیر کل میراث فرهنگی وصنایع دستی و گردشگری استان، تمشیت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزدو رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی کشور،  همچنبن با حضور جمعی از معاونین سازمان میراث فرهنگی استان، خانم فاطمه دانش یزدی بعنوان سرپرست مرکز علمی کاربردی میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری معرفی شد

دراین مراسم مهندس شرافت مدیر کل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان در سخنانی ضمن تشکر از زحمات خانم پوراکبر، استان یزد را بعنوان قطب گردشگری معرفی کرد و گفت با توجه پتانسیل های که استان یزد در این زمینه دارد میتوان با برنامه ریزی مناسب یزد را بعنوان قطب اول گردشگردی در کشور و حتی منطقه معرفی کرد. وی افزود: راه اندازی مرکز علمی کاربردی میراث فرهنگی وصنایع دستی در استان می تواند کمک زیادی در این زمینه باشد. ایشان گفت  ما باید تلاش خود را بکار بگیریم تا با توسعه مرکز علمی کاربردی و ایجاد اموزش های کاربردی و ایجاد رشته های متناسب با پتانسیل گردشگری در استان  پیشرفت شایانی در زمینه جذب گردشگر در استان داشته باشیم .

در ادامه دکتر بیطرف تمشیت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد در سخنانی از زحمات خانم پوراکبر در جهت پیگیری های مجدانه راه اندازی مرکز علمی کاربردی تشکر کرد.

وی گفت:دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه نسل سوم و شغل محور بوده و براساس نیازسنجی صورت گرفته در بخش‌های مختلف کشور برنامه‌های درسی خود را تدوین می­کند. مهارت آفرینی و آموزشهای مهارتی از اهداف مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی است که موردتاکید مسئولان نظام نیز می­باشد

تمشیت دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد گفت: یکی از وظایف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانش بنیان کردن اقتصاد کشور با هدف نیل به مهارت افزایی و اشتغال است . رئیس موسسه آموزش عالی علمی کاربردی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سخنران بعدی مراسم بود و از توجه خاص دولت و همچنین دانشگاه جامع علمی کاربردی به بحث گردشگری خبر داد و برگزاری دوره های کوتاه مدت مهارتی مورد نیاز گردشگری را از برنامه های این موسسه اعلام کرد . ایشان از خانم پواکبر به خاطر تلاشهای ارزنده شان در راه اندازی مرکز تشکر و قدردانی کرد.

در پایان این مراسم خانم فاطمه دانش یزدی بعنوان سرپرست مرکز میراث فرهنگی وصنایع دستی استان معرفی شد.