بازدید سفیر ایران در نیجریه از واحد استان یزد

۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۵ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۵۷۸ اسلایدر اخبار
بازدید سفیر ایران در نیجریه از واحد استان یزد

به گزارش روابط عمومی : سفیر ایران در نیجریه با حضور در دانشگاه جامع علمی کاربردی با مسئولین این دانشگاه دیدار و در خصوص مباحث مختلف به بحث وتبادل نظر پرداخت

در این دیدار دکتر بیطرف ، تمشیت امور جاری واحد استان در سخنانی ضمن معرفی واحد استان یزد گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه نسل سوم و شغل محور بوده و براساس نیازسنجی صورت گرفته در بخش‌های مختلف کشور برنامه‌های درسی خود را تدوین می­کند. مهارت آفرینی و آموزشهای مهارتی از اهداف مهم دانشگاه جامع علمی کاربردی است که موردتاکید مسئولان نظام نیز می­باشد.

وی تصریح کرد:یکی از وظایف اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دانش بنیان کردن اقتصاد کشور با هدف نیل به مهارت افزایی و اشتغال است. ترویج مشاغل غیردولتی و مشارکت بخش خصوصی و احیای صنایع و هنرهای دستی و سنتی و بومی استانها و اقوام از برنامه‌های راهبردی این دانشگاه می­باشد.

در ادامه سفیر ایران در نیجریه نیز طی سخنانی ضمن تمجید از عملکرد و برنامه های دانشگاه جامع علمی کاربردی این دانشگاه را دانشگاه مهارت محور معرفی کرد.