جلسه رؤسای مراکز علمی کاربردی یزد برگزار شد

۰۶ بهمن ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۵۶۷ اخبار
جلسه رؤسای مراکز علمی کاربردی واحد استان یزد با حضور دکتر بیطرف،تمشیت واحد استان وکارشناسان واحد استان در محل دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

در این جلسه دکتر مرتضی بیطرف ثانی، تمشیت امور دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی یزد، ضمن خیرمقدم به اعضاء و گرامیداشت فرارسیدن ایام الله دهه مبارک فجر، از تلاش‌های ریاست قبلی واحد استانی تشکر کرد.

وی در ابتدا به فرمایشات ریاست محترم دانشگاه جامع علمی کاربردی، جناب آقای دکتر اخباری در خصوص نظام آموزش عالی مهارتی در شرایط پساتحریم اشاره نمود و افزود امیدواریم روزبروز شاهد گسترش نظام آموزش عالی مهارتی در کشور باشیم.

در ادامه وی از تدوین و انتشار اثر ارزشمند "مقررات و قوانین آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی" ابراز خرسندی کرد و از مسئولین ستاد مرکزی بویژه معاونت سنجش، خدمات آموزشی و دانشجویی دانشگاه تشکر و قدردانی کرد. ایشان ادامه داد که این اثر ارزشمند، مرجع آموزشی دانشگاه می باشد که در 17 فصل، 95 ماده، 173 تبصره و 66 کاربرگ تهیه شده است و بایستی به دقت مفاد آن رعایت شود.

وی تصریح کرد در خصوص دوره های آموزشی کوتاه مدت و تک پودمان ها و تک درس ها مطالبی ارائه کرد  و افزود : خلاء مهارتی دانش‌آموختگان می تواند توسط این دوره ها مرتفع گردد. همچنین ضرورت راه اندازی مراکز رشد خوشه های فناوری و انکو باکتورها نیز از جمله مواردی بود که مطرح شد و سپس دکتر مرتضی بیطرف ثانی، آمادگی واحد استانی یزد جهت دریافت برنامه‌های پیشنهادی، ایده‌ها و طرح‌های سازنده، دوره‌های آموزشی بین الملل، استارتآپ‌ها را اعلام کرد.

در ادامه سید محسن حیدری، کارشناس نظارت و ارزیابی ضمن ارائه گزارشی از بازدیدهای امتحانات و تشکر از روسای مراکز علمی کاربردی، بر مواردی همچون بررسی لیست حضور و غیاب مدرسان،  اطلاع رسانی مقررات امتحانی، صدور ابلاغ به مدرس در خصوص زمانبندی امتحان، تحویل سوال در پاکت پلمپ شده، تکثیر و پلمپ مجدد و تحویل به مسئول آزمون، ثبت تخلفات امتحانی طبق ضوابط دانشگاه و کیفیت سوالات، تاکید کرد.

همچنین  درادامه آقای صفاری کارشناس واحد استانی در ارتباط ضرورت و اهمیت استارتآپ‌ها و مراکز رشد خوشه های فناوری توضیحات جامعی مطرح کرد. وی از برگزاری استارت آپ IT در 12 لغایت 14 اسفند ماه سال جاری توسط مرکز آموزش جوادالائمه خبر داد و افزود خروجی استارتآپ‌ها می تواند در راه اندازی مراکز رشد خوشه های فناوری موثر باشند. نحوه تدوین تک پودمان، تک درس و اجرای آن از جمله مواردی بود که توسط ایشان تشریح شد.

در ادامه این جلسه، هر کدام از روسای مراکز علمی کاربردی استان یزد ضمن ارائه گزارشی از برگزاری جلسات شورای آموزشی و فعالیت دبیرخانه مربوطه، برنامه های گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی مراکز آموزش را مطرح کردند و به بحث وتبادل نظر پیرامون مسائل جاری آموزشی پرداختند

. در پایان آقای مرجانی به ارائه برنامه های عمومی و مشترک گرامیداشت دهه فجر مراکز آموزشی علمی کاربردی پرداخت و از مراکزی  که سال گذشته همکاری بیشتری با واحد استان داشتند، تقدیر شد.