دکتر صدرا ابرقویی در جمع رؤسای مراکز بر هماهنگی مراکز در ثبت نام پذیرفته شدگان تاکید کرد

۲۹ مهر ۱۳۹۴ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۵۳۶ اخبار شیرپوینت
به گزارش روباط عمومی:جلسه هماهنگی مراکز جهت ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کاردانی و کارشناسی  مهر 94  با حضور رؤسای مراکز علمی کاربردی و با حضور دکتر صدرا ابرقویی رئیس واحد استانی در محل سالن جلسات دانشگاه برگزار شد.
دکتر صدرا ابرقویی در جمع رؤسای مراکز  بر هماهنگی مراکز در ثبت نام پذیرفته شدگان تاکید کرد

دکتر صدرا ابرقویی در این جلسه ضمن تسلیت فرا رسیدن ماه محرم و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان گفت: مراکز علمی کاربردی باید با ایجاد فضای مناسبی در این ماه در تبیین اهداف امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورایی در بین قشر بزرگ و تاثیر گزار دانشجو نقش موثری داشته باشند.

وی در ادامه با ابراز رضایت از میزان پذیرفته شدگان مقطع کاردانی وکارشناسی مهر 94 گفت: مراکز علمی کاربردی باید نسبت به ثبت نام پذیرفته شدگان و برگزاری کلاس ها با یکدیگر در تعامل باشند و نهایت تلاش خود را در زمینه جذب دانشجو داشته باشند.

وی خاطر نشان کرد:مراکز علمی کاربردی باید کلیه اصول آموزشی را طبق آئین نامه در تمامی مراحل ثبت نام رعایت کنند و هیچ گونه تخطی در این زمینه پذیرفته نیست.

در ادامه این جلسه کارشناسان واحد استان در خصوص آخرین وضعیت ثبت نام پذیرفته شدگان و همچنین آخرین تغییرات آئین نامه ارسالی از سازمان مرکزی در خصوص چگونگی ثبت نام توضیحاتی ارائه دادند.