تمدید مهلت ثبت نام در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته)

۱۴ شهریور ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۵۱۳ اخبار شیرپوینت
.

بدینوسیله به اطلاع كلیه داوطلبان متقاضی ثبت‌نام در پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه سال 1394 می‌رساند، به منظور فراهم نمودن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبانی كه  تاریخ (94/06/19) موفق به ثبت‌نام نشده‌اند، ترتیبی اتخاذ گردیده تا روز پنجشنبه مورخ 94/06/19بتوانند نسبت به ثبت‌نام و یا ویرایش اطلاعات خود اقدام نمایند.

ضمناً داوطلبانی كه قبلاً ثبت‌نام نموده‌اند با توجه به رشته‌محلهای جدید اعلام شده در صورت تمایل می‌توانند با مراجعه به قسمت ویرایش اطلاعات ثبت‌نامی خود را اصلاح نمایند.