برگزاری شورای آموزشی واحد استانی و بررسی راه اندازی تک پودمان پوشش های فلزی

۱۱ مرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۵۰۰ اخبار شیرپوینت
جلسه شورای آموزشی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان با حضور دکتر صدرا ابرقویی ، معاون آموزشی دانشگاه یزد ، اعضاء هیات علمی ، و کارشناسان آموزش واحد استان در محل دفتر ریاست واحد استانی برگزار و موارد مختلف آموزشی ازجمله راه اندازی تک پودمان پوشش های فلزی بررسی شد..
برگزاری شورای آموزشی  واحد استانی و بررسی راه اندازی تک پودمان پوشش های فلزی

تک پودمان "پوشش های فلزی"با هدف آموزش های کاربردی مهارت آبکاری فلزات و تست هولسر،تیتراسیون الکترولیت  برای علاقه مندان و فارغ التحصیلان راه اندازی می شود . این تک پودمان در جلسه شورای آموزش واحد استانی دانشگاه جامع علمی کاربردی یزد که با حضور ریاست واحد استانی ، معاون آموزشی دانشگاه یزد ، اعضاء هیات علمی،متخصصین و کارشناسان آموزش واحد استان برگزار شد مورد بحث و بررسی قرار گرفت. این دوره در صنایع خودرو سازی ،انتقال نیرو ، صنایع دفاعی، برق والکترونیک، لوازم اداری وخانگی و قالب سازی کاربرد زیادی دارد .