دکتر صدرا ابرقویی:توقف در هیچ حوزه ای در مراکز آموزش علمی کاربردی پذیرفته نیست

۲۲ تیر ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۴۸۷ اخبار شیرپوینت
.
دکتر صدرا ابرقویی:توقف در هیچ حوزه ای در مراکز آموزش علمی کاربردی پذیرفته نیست

به گزارش روابط عمومی : دکتر صدرا ابرقویی در جلسه داخلی  با موضوع  بررسی پیشنهادات واحد استانی جهت طرح در سی وششمین گرد همایی هیات رئیسه دانشگاه در خصوص  طرح تحولی دانشگاه جامع علمی کاربردی از کارشناسان واحد استان خواست تا تمرکز کافی بر روی این موضوع داشته باشند.

در ابتدای این جلسه دکتر صدرا ابرقویی بر ظرفیت های استان در حوزه صنعت و ایجاد مراکز علمی کاربردی در این حوزه بزرگ تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه توسعه وگسترش مراکز علمی کاربردی باید همواره با توسعه  علمی و آموزشی همراه باشد گفت: توقف در هیچ حوزه ای در مراکز علمی کاربردی پذیرفته نیست و این موضوع باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

صدرا ابرقویی در این جلسه بر جمع بندی طرح های ارائه شده از سوی کارشناسان واحد استان در زمینه طرح تحولی دانشگاه در کارگرو های مختلف تاکید کرد.

شایان ذکر است این جلسه ، چهارمین جلسه پیرامون  ارائه پیشنهادات در زمینه طرح تحولی دانشگاه است که در خصوص این موضوع بحث و بررسی و نظرات مختلف کارشناسان اعمال میشود .