بازدید علمی دانشجویان مرکز آموزش علمی - کاربردی آیت اله خامنه ای از شرکت پردیس صنعت یزد

۲۸ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۴۸۱ اخبار شیرپوینت
.

رئیس مرکز علمی - کاربردی آیت ا... خامنه ای یزد از بازدید علمی دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی رشته مکانیک خودرو آن مجموعه از شرکت پردیس صنعت یزد خبرداد.

مهدیه کارگر دهقانی، با اعلام این خبر افزود:جمعی از دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی رشته مکانیک خودرو این مرکز به همراه استاد درس کاربینی خود از شرکت پردیس صنعت یزد بازدید نمودند.

کارگر دهقانی درخصوص هدف از برگزاری این بازدید گفت : این بازدید با هدف قرارگرفتن دانشجویان در محیط کارواقعی و در راستای ارتباط موثر بین صنعت و دانشگاه صورت گرفت .

وی ادامه داد:شرکت پردیس صنعت به عنوان اولین شرکت پیشتاز در تولید دستگاههای عیب یاب و تولید تابلوهای آموزشی می باشد که از جمله تولیدات آن می توان به سیستم سوخت رسانی خودروها ، انواع دستگاههای عیب یاب ، تابلو آموزشی سیستم ضدسرقت خودرو پراید ، تابلو آموزشی سوخت رسانی خودروسمند و تابلو آموزشی سوخت رسانی گاز سوز اشاره کرد و دانشجویان در جریان این بازدید ازنزدیک با روند تولید ات این شرکت ونحوه ی عملکرد آنها آشنا شدند و از این طریق مباحث مربوط به درس کاربینی خودرا درترم اول فراگرفتند .