زمان ثبت نام بدون آزمون متقاضیان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای حضوری و نیمه حضوری سال تحصیلی 95-94 دانشگاه جامع علمی – کاربردی اعلام شد

۲۷ خرداد ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۴۷۸ اخبار شیرپوینت
.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن اعلام این خبر افزود: در راستای منویات وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری و رویکرد تحولی در برنامه های عملیاتی این دانشگاه، اختصاص ظرفیتهای مناسب به کد رشته محلها در پذیرش امسال براساس نیاز دستگاههای اجرایی متقاضی صورت پذیرفته است.

دکتر اخباری در ادامه افزود: دانشگاه جامع علمی - کاربردی به عنوان دانشگاه نسل سوم با در نظر گرفتن آیین نامه نظام آموزشهای مهارتی و فناوری و سیاستهای کلی اشتغال، هدف اصلی خود را تربیت نیروهای انسانی کارآفرین، ماهر و متخصص براساس نیاز بازار کار می داند.

وی گفت: براین اساس رشته های آموزشی دانشگاه در دو مقطع کاردانی فنی و کاردانی حرفه ایو مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه ای، علاوه بر رفع نیاز بازار کار و دستگاههای اجرایی، مهارت محور بوده و با افزایش توان مهارتی دانشجویان، دانش آموختگان را به سمت خود اشتغالی و تجاری سازی علم سوق می دهد.

دکتر اخباری در خاتمه اظهار داشت: متقاضیان ثبت نام در دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای سال تحصیلی 95-94 می­توانند در تاریخ 94/4/24لغایت 94/4/30از طریق پایگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش به نشانی www.sanjesh.org اقدام به ثبت نام اینترنتی نمایند.