استاندار یزد در اولین كنفرانس ملی علم وكار:علم بدون عمل معنا و مفهومی ندارد

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۴۶۳ اخبار شیرپوینت
.
استاندار یزد در اولین كنفرانس ملی علم وكار:علم بدون عمل معنا و مفهومی ندارد

نخستین كنفرانس ملی علم و كار با حضور استاندار یزد، مدیركل حوزه استاندار، رئیس دانشگاه جامع علمی كاربردی استان، صاحبان صنایع و اساتید دانشگاههای كشور در مركز علمی كاربردی ملاصدرا یزد برگزار شد.
استاندار یزد در این كنفرانس ملی ضمن تبریك هفته معلم به همه اساتید و معلمان استان اظهار داشت : باید تفكر سیستمی و برنامه محور بر دانشگاهها و كارخانجات ما حاكم شود و بتوانیم ارتباط درستی بین دانشگاه و صنعت برقرار نمائیم.
سیدمحمد میرمحمدی ادامه داد: ایران اسلامی از نظر اعتقاد، استعداد، ذهن و تفكر پویا و خلاق سرآمد كشورهای جهان است و مردم ما اراده بسیار محكمی دارند و با وجود این نعمتهایی كه خدای متعال به ملت ایران داده شایسته است بتوانیم ایران را به عنوان یك كشور موفق به دنیا معرفی كنیم.
وی افزود: علم باید همراه با عمل باشد و اگر كسی معلومات بی نهایت داشته باشد ولی نتواند هیچ بهره و فایده ای به جامعه اطرافش برساند این علم او ارزش چندانی نخواهد داشت.
عالی ترین مقام اجرایی استان عنوان كرد : باید خلاقیت و نوآوری در جامعه رشد پیدا كند و محیطهای كار ما از این حالت روزمرگی خارج شوند.
میرمحمدی گفت : امروز با وجود دانشمندان جوان و اساتید خلاق افقهای بسیار روشنی پیش روی ما باز شده و ملت ایران در حال دستیابی به قله های ترقی و پیشرفت است.
استاندار یزد اظهار داشت : اقتصاد مقاومتی كه امروز مورد تأكید مستمر مقام معظم رهبری است باید بر پایه اقتصاد دانش بنیان باشد و اقتصاد دانش بنیان اقتصادی ثروت آفرین است و زمانی كه ثروت و دارایی تولید شد دیگر فقری در جامعه وجود نخواهد داشت كه ما بخواهیم فقرزدایی نمائیم.
وی ادامه داد : دانشگاههای ما زمانی می توانند بازدهی مطلوب داشته باشند كه معلومات اساتید و دانشجویان ما در میدان كار و عمل شكوفا شود.
استاندار یزد در پایان سخنان خود اظهار امیدواری كرد : با عشق و علاقه ای كه در اساتید و دانشجویان ایرانی وجود دارد شایسته است ایران اسلامی را در زمینه های مختلف علمی، فرهنگی، پژوهشی، اقتصادی و ورزشی قدرتمند كنیم كه سرآمد همه كشورهای جهان باشیم.