دکتر صدرا ابرقویی: باید به سمت سیاست آموزش فنی و حرفه ای و افزایش كیفیت آموزشی حركت كنیم

۰۳ اسفند ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۴۳۳ اخبار شیرپوینت
.
دکتر صدرا ابرقویی: باید به  سمت سیاست آموزش فنی و حرفه ای و افزایش كیفیت آموزشی حركت كنیم

مراسم جشن فارغ التحصیلی 76 نفر از دانشجویان ورودی 90و 91 مركز آموزش علمی – كاربردی فنی و حرفه ای آیت اله خامنه ای یزد  با حضور مسئولین استان ، روسای محترم مراكز آموزشی و دانشگاهها  ، اساتید، دانشجویان ، در سالن همایش های غدیر مركز آموزش فنی و حرفه ای آیت اله خامنه ای یزد برگزار شد.

دکتر صدرا ابرقویی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد در این مراسم ضمن تبریک به دانشجویان فارغ التحصیل با اشاره به اینکه  باید به سمت سیاست‌ آموزش های فنی و حرفه ای و افزایش کیفیت آموزشی حرکت کنیم، گفت: باید این موضوع در دستور کار مراکز آموزشی قرار گیرد.

وی در ادامه افزود :دانشگاه جامع علمی کاربردی متولی آموزش های عالی مهارتی با هدف ارتقاء شایستگی های شغلی است و تمام رشته های که در این دانشگاه وجود دارد با توجه به نیاز شغلی جامعه ایجاد شده اند .

وی تصریح کرد:وجود بیش از 1000 مرکز آموزش علمی کاربردی و همچنین حضور بیش از 750 هزار دانشجو در این دانشگاه نشان از اعتلای این دانشگاه در سال های اخیر است

وی با اشاره به اینکه مسئولین همه به این موضوع آگاهی دارند که بالاترین آمار بیکاری در جامعه را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل میدهند گفت: متاسفانه در سالهای اخیر معضل بیکاری در بین قشر تحصیل کرده به گونه ای پیش رفته است که اگر کنترل نشود به یک بحران تبدیل می شود . ولی ما در اینجا ذکر میکنیم که فارغ التحصیلان مراکز آموزش علمی کاربردی کمترین میزان بیکاری را نسبت به فارغ التحصیلان سایر دانشگاه ها دارند .

در ادامه  این مراسم كارگر  رئیس فنی حرفه ای استان نیز در سخنانی ضمن  تبریك  به دانشجویان ، تاكید كرد دانش و مهارت دو بال ضروری پرواز به سوی قله های رفیع سربلندی و موفقیت است .

در ابتدای این مراسم نیز خانم مهدیه كارگر دهقانی رئیس مرکز علمی کاربردی فنی حرفه ای آیت الله خامنه ای  ضمن خیر مقدم و گرامیداشت ایام ا... دهه فجر به دانش آموختگان  و خانواده آنان گفت: تبریك بزرگتر من جهت فارغ التحصیلی شما از دانشگاه جامع علمی كاربردی ، دانشگاه كارآفرین است ، دانشگاهی كه به معنای واقعی كلمه ، علم وعمل را باهم تلفیق می نماید و به فرمایش مقام معظم رهبری افرادی را تربیت می كند با پنجه های كارآمد دارند .

وی گفت: امروز روز بزرگی است كه می تواند نقطه شروعی باشد برای شما جهت ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و رسیدن به موفقیت های بیشتر .

از دیگر برنامه های این مراسم اجرای مراسم شاد و مفرح و اجرای موسیقی ، برگزاری مسابقه و مداحی و مولودی خوانی بود . سپس  از دانشجویان شاهد و ایثار گر ، دانشجویان برتر ، اساتید  برگزیده و همكاران نمونه  با اهدا لوح تقدیر تجلیل بعمل آمد.

در پایان ضمن قرائت سوگندنامه از تمامی دانش آموختگان در رشته های مكانیك خودرو ، تعمیرات ماشین آلات صنعتی و دوخت و تكنولوژی لباس با اهداء تندیس تجلیل بعمل آمد.