نتایج روز نخست مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور

۲۶ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۴۳۰ اخبار شیرپوینت
.
نتایج روز نخست مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور

به گزارش روابط عمومی : مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه های علمی کاربردی کشور از روز یکشنبه 26 بهمن ماه در یزد آغاز و سه دیدار برگزار شد.

براین اساس تیم های یزد و کهگیلویه و بویراحمد در ورزشگاه شهید نصیری یزد به مصاف هم رفتند که دو تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند.

در دیگر دیدار روز نخست این رقابت ها هم تیم های مرکزی و آذبایجان شرقی در ورزشگاه آزادی شهرستان تفت مقابل هم قرار گرفتند که این دیدار نیز با تساوی صفر بر صفر پایان یافت.

دیدار سوم روز نخست این مسابقات بین تیم های اردبیل و بوشهر در ورزشگاه آزادی تفت برگزار شد که تیم اردبیل با نتیجه یک بر صفر حریف خود را شکست داد.

لازم به ذکر است : در ایندوره از مسابقات 6 تیم از استان های اردبیل ، بوشهر ، اذربایجان شرقی ، کهگیلویه و بویراحمد و یزد به صورت دوره ای با هم به رقابت میپردازند.