دکتر صدرا ابرقویی:باید میزبانی شایسته برای مسابقات فوتبال باشیم

۲۳ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۴۲۷ اخبار شیرپوینت
.
دکتر صدرا ابرقویی:باید میزبانی شایسته برای مسابقات فوتبال باشیم

دکتر صدرا ابرقویی رئیس واحد استانی در جلسه برنامه ریزی و تعیین ورزشگاهای محل برگزاری اولین دوره مسابقات فوتبال قهرمانی کشور دانشجویان دانشگاه جامع کاربردی گفت: این دانشگاه سال گذشته نیز میزبان جشنواره قرآن وعترت بود که با تلاش همه کارشناسان واحد استانی و همچنین مسئولین امر در استان به شایستگی برگزار شد و امسال نیز به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر و با موافقت مسئولین ستاد مرکزی دانشگاه ، واحد استان یزد میزبان مسابقات فوتبال قهرمانی کشور شد که این یک  افختار برای این دانشگاه و همچنین استان  یزد است و ما نباید  از هیچ تلاشی برای برگزاری شایسته این مسابقات دریغ کنیم.وی ضمن تشکر از مسئولین هیات فوتبال و اداره ورزش وجوانان استان گفت:همکاری و حضور مسئولین هیات فوتبال یک پشت گرمی برای ما است برگزاری مسابقات فوتبال در سطح کشوری یک کار تخصصی است و همکاری مسئولین هیات فوتبال میتواند در شایسته برگزار شدن این مسابقات کمک کند.

در ادامه این جلسه احمد نارگونی نایب رئیس هیات فوتبال نیز  ضمن اظهار خرسندی از میزبانی این دانشگاه در مسابقات فوتبال گفت:دانشگاه برای برگزاری هرچه بهتر این مسابقات می تواند روی کمک ویژه هیات فوتبال استان حساب باز کند.هیات فوتبال امکانات سخت افزاری خود را در اختیار دانشگاه وتیم ها قرار خواهد داد. استان یزد داوران درجه یک زیاد دارد و با توجه به اینکه قرار است این مسابقات بصورت فشرده برگزار شود جلسه ای با داوران استان داشتیم و داوران را در جریان برگزاری مسابقات قرار دادیم

وی درادامه گفت: با توجه به برگزاری مسابقات لیگ استان باید بگونه ای برنامه ریزی کنیم که مسابقات دانشگاه نیز بدون تاخیر برگزار شود

در پایان این جلسه مقرر شد ورزشگاه های شهید نصیری ، شهید پاکنژاد ، و آزادی تفت بعنوان محل های برگزاری مسابقات باشند.