برگزاری جلسه تعیین مسئولین کمیته های اولین دوره مسابقات فوتبال دانشگاه جامع علمی کاربردی

۲۳ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۴۲۶ اخبار شیرپوینت
.

به گزارش روابط عمومی: جلسه تعیین اعضای کمیته های 9 گانه اولین دوره مسابقات فوتبال دانشجویان دانشگاه جامع علمی کاربردی با حضور رئیس و کارشناسان واحد استان و اعضای هیات فوتبال استان در محل دفتر ریاست برگزار شد

در این جلسه دکتر صدرا ابرقویی ضمن تشریح وظایف کمیته های مختلف این مسابقات گفت:تمام تلاش خود را باید بکار بگیریم تا میزبانی شایسته برای ورزشکاران باشیم .

وی گفت: با توجه به فشردگی برنامه ها و مسابقاتی که برگزار می شود باید بگونه ای برنامه ریزی کنیم تا خللی در برگزاری مسابقات ایجاد نشود احترام وتکریم ورزشکاران نیز باید تحت هر شرایطی حفظ شود.

اعضای هیات فوتبال استان نیز در خصوص مسائل فنی و تعیین داوران نیز مسائلی را مطرح نمودند.