به همت دانشگاه جامع علمی کاربردی استان:دانشجویانی که قبور مطهر شهدار راباز نویسی کردند به کربلای معلی اعزام شدند

۲۰ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۴۲۳ اخبار شیرپوینت
.

به گزارش روابط عمومی:تعدادی از دانشجویان دختر دانشگاه جامع علمی کاربردی در حرکتی ارزشمند اقدام به بازنویسی قبور مطهر شهدا کردند.

این اقدام ارزشمند مورد توجه ویژه ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد قرار گرفت

دکتر صدرا ابرقویی در بازدید از این دانشجویان ضمن تحسین حرکت ارزشی دانشجویان به انها قول مسائد پرداخت کمک هزینه سفر به عتبات عالیات را داد.

قول رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی جامعه عمل بخود گرفت و به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر با تامین بخشی از سفر کربلای معلی از طرف این دانشگاه  و همچنین مساعدت خیرین استان تعداد 150 نفر از دانشجویانی که در باز نویسی قبور مطهر شهدا شرکت داشتند به کربلا اعزام شدند.