دیدار اعضای کمیته دانشجویی و اساتید ستاد دهه فجر با استاندار

۲۴ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۴۰۲ اخبار شیرپوینت
.
دیدار اعضای کمیته دانشجویی و اساتید ستاد دهه فجر با استاندار

رئیس و اعضای کمیته دانشجویی و اساتید ستاد گرامیداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با استاندار یزد دیدار و به ارائه گزارش در خصوص برگزاری جلسات انجام شده وهمچنین برنامه ریزی در خصوص چگونگی هر چه باشکوهتر برگزار شدن ایام الله دهه فجر پرداختند.

در این جلسه استاندار یزد گفت: ایام‌الله دهه مبارک فجر فرصتی است برای اینکه احساس مشارکت همه مردم در برنامه‌های انقلاب در جامعه تقویت کنیم و این دهه را به ایام بروز و ظهور عشق و علاقه مردم به انقلاب بدل نمایبیم ، چرا که هرچه این عشق و علاقه را قویتر نشان دهیم این سوال را در میان مردم دنیا ایجاد کرده‌ایم که این انقلاب و و مکتب اسلام چیست که مردم با وجود گذشت 36 سال از رخدادش اینگونه به آن اشتیاق نشان می‌دهند.
وی در ادامه گفت: آنچه بسیار اهمیت دارد این است که هوشمندی حضرت امام خمینی (ره) به چه اندازه دقیق بود که برحسب شرایط زمان و در قبال توطئه بزرگترین ابرقدرتهای شرقی و غربی شعار نه شرقی و نه غربی را اعلام کرد و موضع خود را جدا از ایدئولوژی‌های شرق و غرب مطرح نمود و مردم نیز با تاسی به این شعار جهت گیری روشنی پیدا کردند و آنگاه مفهوم عمیق جمهوری اسلامی به معنی حضور مردم و اسلام همپای هم مطرح شد زیرا نه مردم جدای از اسلام و نه اسلام جدای از مردم کارایی ندارد.
استاندار یزد خاطرنشان نمود فرصت دهه فجر فرصت مرور آرمانهای امام راحل (ره)، شهدا و ارزشهای انقلاب و خودباوری بیشتر و نزدیکی بییشتر با مکتب اسلام قرآن و ائمه اطهار(ع) است.