گردهمایی مسئولین حراست و مدیران آموزش مراکز علمی کاربردی برگزار شد

۲۰ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۳۹۵ اخبار شیرپوینت
به گزارش روابط عمومی : مسئولین حراست و مدیران آموزش مراکز علمی کاربردی  استان در مراسمی در سالن آمفی تاتر واحد استانی  گرد هم جمع شدند
گردهمایی مسئولین حراست و مدیران آموزش مراکز علمی کاربردی برگزار شد

در این گردهمایی دکتر صدرا ابرقویی ریس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد با اشاره به وظایف مسئولین حراست در هر مرکز گفت: وظیفه اصلی حراست، مواظبت از سلامت سازمان است؛ چرا كه هر سازمانی جهت نیل به اهداف خود به سلامت درونی و بیرونی نیاز دارد. از آنجا كه سلامت هر سازمان همواره در معرض آلودگی­ها و تهدیدهای درونی و نفوذی است، برای حفظ سلامت و پیشگیری از آلودگی­ها نیازمند سیستمی هستیم كه با دقت زیاد؛ اولاً: از نفوذ آفت­ها به داخل سیستم جلوگیری كند.  ثانیاً: با تشخیص و شناخت آفت­های درونی، زمینه­های علاج به موقع و سلامت سازمان را فراهم سازد.

وی تصریح کرد:حراست به عنوان چشم مدیر در سازمان و با توجه به اشراف اطلاعاتی كه به مجموعه دارد می­تواند مشاور خوبی برای مدیریت محسوب شود. البته بسیار روشن است كه مسئولین حراست، زمانی می­توانند در این خصوص موفق باشند كه از علم، تخصص، درایت و روشن بینی خوبی برخوردار باشند

در این گردهمایی کارشناسان واحد استان در خصوص آخرین تغییرات آیین نامه ها ، قوانین آموزشی و نظارتی، نحوه استفاده وبکارگیری مدرسان نکات مربوطه را توضیح دادند.