پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای بهمن‌ماه سال 1393 دانشگاه جامع

۱۱ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۳۹۰ اخبار شیرپوینت
پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای در دو بخش «حضوری» و «آموزش‌های خاص - حین‌کار غیرحضوری» بهمن‌ماه سال 1393، از روز سه‌شنبه 9 دی‌ماه آغاز و تا روز دوشنبه 15 دی‌ماه ادامه خواهد داشت. این پذیرش در 242 رشته، 3311 کدرشته محل، 809 مرکز آموزش علمی - کاربردی، 31 استان و 190 شهر در سراسر کشور با ظرفیت جذب 161/000 نفر انجام می‌پذیرد.
پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای بهمن‌ماه سال 1393 دانشگاه جامع

پذیرش در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) «حضوری» براساس معدل کل فوق دیپلم، مرتبط بودن رشته تحصیلی کاردانی با رشته انتخابی و با توجه به اولویت‌های بومی و غیربومی، سهمیه شاغل، آزاد، رزمندگان و ایثارگران انجام می‌شود و طبق ضوابط معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان این دوره‌ها تعلق می‌گیرد.

پذیرش در دوره کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) به شیوه آموزش‌های خاص«حین‌کار غیرحضوری» براساس اولویت‌های انتخابی و ظرفیت‌های اختصاص داده شده انجام می‌شود و صرفا به داوطلبان بومی اختصاص دارد و معافیت تحصیلی به پذیرفته‌شدگان این دوره‌ها تعلق نمی‌گیرد.

داوطلبان طبق ضوابط و شرایط تعریف شده در دفترچه پذیرش می‌توانند از هر دو بخش انتخاب رشته نمایند.

متقاضیان می‌بایست در زمان اعلام شده به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgنسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند

مهلت ثبت‌نام تا پایان روز دو‌شنبه ۱۵ دی ماه ۱۳۹۳ است