مراسم تجلیل از فعالین نهج البلاغه شهریزد در مرکز علمی کاربردی جواد الائمه

۲۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۳۸۴ اخبار شیرپوینت
.
مراسم تجلیل از فعالین نهج البلاغه شهریزد در مرکز علمی کاربردی جواد الائمه
در همایشی با حضور پرشور دانشجویان و مسئولین ، از خادمین و فعالین نهج البلاغه شهر یزد تجلیل شد. در این مراسم آیت الله دین پرور رئیس بنیاد بین المللی نهج البلاغه به ایراد سخن پیرامون کتاب نهج البلاغه امیرالمومنین امام علی(ع) پرداخت.
وی گفت:نهج البلاغه حقیقتی است که هر انسان منصف با آن روبرو شود، نمی تواند در برابر آن بی تفاوت باشد. وی افزود: هر جامعه ای برای موفقیت به فکر و اندیشه نیاز دارد. از این رو به فرهنگ الهی نیازمندیم و پیامبران و امامان پیغام آوران سخن الهی هستند. پیامبر برای پس از خود شخصیتی را معرفی کرد که به جهات مختلف ویژگی های ممتازی دارد و مایه سعادت بشر است. دین پرور اضافه کرد: نهج البلاغه بعنوان حاوی سخنان امیرمومنان، شاید کمتر کتابی است که سالم به دست ما رسیده است. رئیس بنیاد نهج البلاغه گفت: یکی از صاحب منصبان کشور عراق 80 سال پیش در کتاب خود نوشته بود: اگر روزی اعلام شود حضرت علی در مسجد کوفه حضور می یابد، مسیحیان زودتر از مسلمانان در مجلس حضور می یابند تا پاسخ مجهولات خود را جویا شوند.

در پایان ازآقایان و حجج السلام: عباس اخوان سیگاری، حسین انصاری، جلیل باقری فهرجی، سیدمحمدحسین حیدری، حسن داودی، دکتر محمدرضا رحیمی ، محمدحسن معزالدینی، دکترسیدمحمد موسوی زاده و آقای مجلل با اهداء لوح سپاس تجلیل شد