آغاز ثبت نام دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی بهمن ماه 93

۲۹ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۳۸۳ اخبار شیرپوینت
ثبت نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه سال 1393 از روز دوشنبه مورخ 93/10/1 آغاز و در روز دوشنبه 93/10/8 پایان می‌پذیرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، ثبت نام و شركت در پذیرش دوره کاردانی فنی و دوره کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی بهمن 93 كه منحصراً به صورت اینترنتی می باشد که از روز دوشنبه مورخ 93/10/1 آغاز و در روز دوشنبه 93/10/8 پایان می‌پذیرد. كلیه متقاضیان، ضرورت دارد كه در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما که از طریق سایت سازمان قابل دسترسی است و فراهم نمودن مدارك و اطلاعات مورد نیاز ثبت‌نام ، به سایت سازمان سنجش‌ آموزش كشور به نشانی www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.با توجه به اینكه پرداخت هزینه ثبت‌نام به صورت اینترنتی انجام می‌شود، داوطلبان لازم است به وسیله كارت‌های عضو شبكه بانكی شتاب كه پرداخت الكترونیكی آن‌ها فعال می‌باشد، با مراجعه به سایت سازمان سنجش و پرداخت مبلغ 106.000 (یكصد و شش هزار) ریال به عنوان وجه ثبت‌نام نسبت به ثبت‌نام اقدام نمایند.