مسئول آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی بعنوان پژوهشگر برتر استان انتخاب شد

۲۴ آذر ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۳۸۰ اخبار شیرپوینت
.به مناسبت گرامیداشت هفته پ‍ژوهش ازدكتر مرتضی بیطرف ثانی مسئول آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد به عنوان پ‍ژوهشگر برتر استان یزد تجلیل شد.
مسئول آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی بعنوان پژوهشگر برتر استان انتخاب شد

سید محمد میرمحمدی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان یزد که در سالن آمفی تئاتر مرکزی دانشگاه یزد برگزار شد، ضمن تشکر از برگزار کنندگان این مراسم، تجلیل از پژوهشگران را تجلیل از نوآوری و خلاقیت و قرار دادن تکنولوژی در مسیر صحیح خود دانست و خاطر نشان نمود: پژوهش كلیدگشودن درها به دنیای مجهولات است و اگر در دنیای مادی صورت گیرد برای تأمین نیازهای مادی بشری و اگر در ارتباط با دنیای معنوی صورت گیرد برای مكشوفات و نزدیكی به عالم غیب است كه مباحث فلسفی و عرفانی و عشق و بی تابی را به بار می آورد و عاشقان هستند كه در ره معشوق سیر می كنند.

در این مراسم كه با حضور مهندس میرمحمدی استاندار یزد،رئیس دانشگاه یزد ،رئیس اتاق بازرگانی ، صنعت ، معدن و تجارت و كشاورزی استان یزد و سایر دانشگاه ها و سازمانهای دولتی و بخش خصوص برگزار شد ازدكتر مرتضی بیطرف ثانی مسئول آموزش دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد به عنوان پ‍ژوهشگر برتر استان یزد تجلیل شد.