دکتر صدرا ابرقویی در جمع کارشناسان آموزش مراکز:با حضور تمام وقت در محل کار پاسخ گویی مسائل و مشکلات دانشجویان باشید

۲۵ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۳۶۷ اخبار شیرپوینت
.

دکتر صدرا ابرقویی در جمع کارشناسان آموزش مراکز آموزش علمی کاربردی استان با اشاره به وظایف مهم و اساسی آنها گفت: مسئول آموزش در یک مرکز علمی کاربردی نقش مهمی در برقراری نظم و انضباط در برگزاری کلاس های مرکز دارد . شناخت وضعیت تحصیلی دانشجو و ایجاد فضایی که دانشجو در طول تحصیل بتوانند استعدادها و مهارت‏های خود را شکوفا کنند و برای جامعه مفید باشند یکی از دیگر وظایف مهم مسئولان اموزش است.

وی تصریح کرد: باید خدماتی که به ارباب رجوع که دانشجویان و اساتید هستند ارایه می دهیم به گونه ای باشد که رضایت کافی داشته باشنددر این راستا برای این که مراجعان حضوری کمتر شوند اطلاع رسانی شفاف و استفاده از خدمات الکترونیکی لازم است.

وی به مسئولان آموزش توصیه کرد که از تبعیض دوری کنید و با حضور تمام وقت در محل کار پاسخ گویی مسائل و مشکلات دانشجویان باشید . توجه به دانشجویان شاهد و ایثار گر ، عضویت در کمیته انضباطی دانشگاه  و بالا بردن کیفیت آموزش های مراکز  از جمله مهمترین وظایف کارشناسان آموزش است که باید به آن توجه ویژه شود.