دکتر صدرا ابرقویی:ارتباط صحیح و منطقی بین صنعت و دانشگاه یک ضرورت انکارناپذیر است

۲۱ آبان ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۳۶۶ اخبار شیرپوینت
.

جلسه هماهنگی کمپ کار آفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی و دومین کنفرانس ملی ارتباط صنعت و دانشگاه با محوریت ضرورت تبیین اهداف مراکز رشد خوشه های فناوری با حضور دکتر صدرا ابرقویی ریس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان، دکتر مشاهیری مسئول آموزش اتاق بازرگانی استان و همچنین دکتر محمودی معاون بنیاد نخبگان استان و کارشناسان واحد استانی برگزار شد.

در این جلسه دکتر صدرا ابرقویی گفت: ارتباط صحیح و منطقی بین صنعت و دانشگاه یک ضرورت انکارناپذیر است با توجه به  ظرفیت‌های علمی بسیاری که در دانشگاه‌ها وجود دارد و از سوی دیگر صنایع ما نیز در حال پیشرفت و توسعه هستند، نیازی نیست که تکنولوژی را از خارج کشور وارد کرده و می‌توانیم در بسیاری از موارد  در آنچه که مورد  نیاز کشور است به خود کفایی برسیم.

وی با تاکید بر اینکه با ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه می‌توان یافته‌های علمی دانشگاه‌ها را کاربردی و اجرایی کرد، بر ضرورت زمینه‌سازی گسترش همکاری چند منظوره میان صنعت و بخش خصوصی و دانشگاه‌ها، انتقال دانش فنی و توسعه دانش فنی تاکید کرد.

برنامه ریزی در خصوص چگونگی هرچه بهتر برگزار شدن کمپ کار آفرینی و دومین کنفرانس ملی ارتباط صنعت و دانشگاه از مباحث اصلی این جلسه بود.