اعلام فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای مهر‌ 93

۳۱ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۰ کد : ۲۳۳۴۲ اخبار شیرپوینت
اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی كدرشته محل‌های متمركز و همچنین فهرست اسامی معرفی‌شدگان چندبرابر ظرفیت كدرشته محل‌های نیمه‌متمركز دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای «حضوری» و «آموزش‌های خاص - حین‌کار غیرحضوری» (ناپیوسته) دانشگاه جامع علمی - کاربردی مهر‌ماه سال 1393 اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی كدرشته محل‌های متمركز و همچنین فهرست اسامی معرفی‌شدگان چند برابر ظرفیت كدرشته محل‌های نیمه‌متمركز پذیرش دوره‌ مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه‌ای «حضوری» و «آموزش‌های خاص‌ - حین‌کار غیرحضوری» (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی مهرماه سال 1393 اعلام شد  داوطلبان می‌توانند نتایج خود را از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgمشاهده نمایند.

در ضمن پذیرفته‌شدگان جهت کسب اطلاعات در خصوص زمان و نحوه ثبت‌نام در مراکز آموزشی می‌توانند به سایت سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه نمایند.