اعلام فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون دوره‌ مهندسی فناوری ارشد و دوره كارشناسی حرفه‌ای ارشد نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی‌‌كاربردی

۲۹ شهریور ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۳۴۱ اخبار شیرپوینت
فهرست اسامی پذیرفته‌شدگان نهایی آزمون دوره‌ مهندسی فناوری ارشد و دوره كارشناسی حرفه‌ای ارشد نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی‌‌كاربردی اعلام شد.

كلیه پذیرفته‌شدگان لازم است در یكی از روزهای دوشنبه مورخ 93/6/31 و یا سه شنبه مورخ 93/7/1 با در دست داشتن مدارك مشروحه و با توجه به كدرشته محل قبولی، به مراكز آموزشی ذیربط به نشانی تعیین شده در دفترچه راهنمای آزمون دوره‌ مهندسی فناوری ارشد و دوره كارشناسی حرفه‌ای ارشد نظام آموزش مهارتی مراجعه نمایند.

مدارك لازم برای ثبت‌نام:

1- تصویر شناسنامه و اصل آن جهت مطابقت.
2- تصویر كارت ملی و اصل آن جهت مطابقت.
3- اصل و تصویر گواهینامه دوره كارشناسی.
4- 6 قطعه عكس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.
5- گواهی اشتغال به كار با امضا و مهر بالاترین مقام مسئول، آخرین فیش حقوقی و آخرین حكم كارگزینی یا قرارداد معتبر انجام كار.
6- مدركی كه وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای آزمون مذكور مشخص نماید (برای برادران).