افتتاح مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان یزد

۱۹ مرداد ۱۳۹۳ | ۱۴:۳۰ کد : ۲۳۳۳۳ اخبار شیرپوینت
به گزارش روابط عمومی :مرکز علمی کاربردی  فرماندهی انتظامی استان یزد با 3 رشته در مقطع کاردانی و 2 رشته در مقطع کارشناسی راه اندازی شد.
افتتاح مرکز آموزش علمی کاربردی فرماندهی انتظامی استان یزد

دکتر ناصر صدرا ابرقویی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان یزد در خصوص راه اندازی این مرکز گفت:ایجاد مراکز آموزش علمی کاربردی در جوار بخش های اقتصادی و اجتماعی به منظور افزایش مهارت و تربیت نیروی انسانی متخصص، بسترسازی زمینه اشتغال، همچنین ارتقاء سطح مهارت شاغلین، ایجاد بستر مناسب برای فعالیت همه ‎جانبه هدفمند، اعتلای دانش و پژوهش و سازمان دهی امکانات منابع مادی و انسانی دستگاه‎های اجرایی از اهداف دانشگاه جامع علمی کاربردی به شمار می‌رود.

وی افزود :در همین راستا این واحد استانی با توجه به درخواست نیروی انتظامی استان ،و با بررسی امکانات، پتانسیل و ظرفیت‌های این نیرو در استان و همچنین با پیگیری های فرمانده محترم نیروی انتظامی استان مجوز لازم را  برای راه اندازی این مرکز از سازمان مرکزی دانشگاه اخذ نمود و این مرکز برای مهرماه سالجاری(نیم سال اول تحصیلی 94-93) در رشته‌های مختلف در مقطع کاردانی و کار‌شناسی پذیرش دانشجو خواهند داشت.

شایان ذکر است این مرکز،در مقطع کاردانی در رشته های حقوق (نگارش حقوقی) حقوق(امور ضابطین قضایی) و تربیت بدنی دانشجو می پذیرد  همچنین در  مقطع کارشناسی در رشته های پدافند غیر عامل و مدیریت عملیات امداد ونجات اقدام به پذیرش دانشجو میکند.

شروع زمان ثبت نام 19 مرداد ماه می باشد که متقاضیان می‌بایست به صورت اینترنتی از طریق پایگاه الکترونیکی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.orgنسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

با راه اندازی این مرکز تعداد مراکز  آموزش علمی کاربردی استان یزد به 25 مرکز افزایش یافت.

( ۱ )